beatag60 2263 Posted November 19, 2012 No, nie tylko ze szklanego;) To do "spowiedzi": Steven Seagal, Mel Gibson, Morgan Freeman, Meryl Streep, Filip Bobek.... A Ty, kogo lubisz oglądać? Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted November 19, 2012 Hm... Z zagranicznych: Johnny Depp :P Kate Hudson i Goldie Hawn, Caterine Zeta-Jones, Bruce Willis, Mel Gibson... Z polskich: Piotr Fronczewski... Gabriela Kownacka (†)... Zdzisław Wardejn... Ewa Kasprzyk... Grażyna Brodzińska... Janusz Gajos... Jerzy Stuhr... Jarosław Boberek ( :P ) A na pewno o całej masie lubianych jeszcze zapomniałam :P Share this post Link to post Share on other sites
Imaginaerum 1 Posted December 8, 2012 Do moich ulubionych aktorów oraz aktorek należą: Tom Hanks, Robin Williams, Will Smith, Zach Galifianakis, Anne Hathaway, Sandra Bullock i... Kristen Stewart - niestety w ostatnim przypadku wiele osób uważa ją za aktorkę jednej miny, bo ocenia ją wyłącznie przez pryzmat "Zmierzchu", a najwyraźniej nie widzieli innych filmów z jej udziałem, jak na przykład: "The Runaways", "Witamy u Rileyów", czy nawet "Azyl", polecam. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 2, 2013 Nikogo. Nie lubię telewizji. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 2, 2013 Helena Bonham-Carter i Johnny Deep w filmach Tima Burtona :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 2, 2013 Oczywiście mam swoich ulubionych aktorów i aktorki. mam też tych, których nie cierpię. wymienię na razie tych pierwszych, to przynajmniej nikogo nie urazi :P aktorzy: Johnny Depp Leonardo DiCaprio Anthony Hopkins Jack Nickolson Alan Rickman Kevin Spacey Viggo Mortensen Jack Black Clint Eastwood Bruce Willis aktorki: Uma Thurman Liv Tyler Helena Bonham Carter Tilda Swinton Christina Ricci Lucy Liu Natalie Portman Nicole Kidman Gwyneth Paltrow Michelle Pfeiffer reżyser: Tim Burton Stanley Kubrick David Lynch Quentin Tarantino Clint Eastwood Charlie Kaufman Hayao Miyazaki czasami pasuje mi też Christopher Nolan, Peter Jackson i rodzeństwo Wachowskich. ale nie powiem, że to moi ulubieńcy, bo zdarzyło im się zrobić takie szmiry, że nie postawię ich koło reszty :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 20, 2013 Moja ulubiona aktorka to Stana Katic, zwłaszcza jako Simone. Share this post Link to post Share on other sites