hietAla 1514 Posted March 17, 2015 Oj, chyba czas zainwestować w dzieła pana Thoreau ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 17, 2015 Oj, chyba czas zainwestować w dzieła pana Thoreau ♥ I feel a strong Tuo-influence here :> A moja tapeta jest bardzo przystojna ostatnio :> Zainwestowałam chwilę czasu i stworzyłam Garrett slideshow na tapetę ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted March 18, 2015 Jest Osu!, jest Nightwish, jest moc! Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 19, 2015 Jest Osu!, jest Nightwish, jest moc! Oczywiście :) Jest nawet Nightwish na Osu. To co? Może multi kiedyś? :> 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 20, 2015 Obożeobożeoboże, Garrett ♥ Sam segz ♥ I to segz ze skrzypcami ♥ Jak gracie w osu na multi, to ja gram z Wami :3 3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 21, 2015 Obożeobożeoboże, Garrett ♥ Sam segz ♥ I to segz ze skrzypcami ♥ Jak gracie w osu na multi, to ja gram z Wami :3 Na widok Garretta ja ogólnie wyglądam tak: A na widok Garretta w dziewiętnastowiecznych ciuszkach, to juz w ogóle... ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 22, 2015 Szybka zmiana na alpenglow :D Jakoś nie mogę się ostatnio zdecydować... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 23, 2015 Wszystkie kosze pełne :D, ale widzę ktoś już wyrzucił śmieci :). Ja taki nie przygotowany jeszcze mi to gier brakuje :D Po przeprowadzce na 500 gb Neverwinter i Warcraft musi być z powrotem :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 23, 2015 Łoooo, masz więcej simsów, niż ja, gratuluję o.O Ale nie masz "Średniowiecza", o :> W ogóle ładna ta Twoja tapeta. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 24, 2015 Mam wszystkie dodatki do The Sims 3, ale i tak nie starczy mi kasy na nie :D. Co śmieszne, bo nie zainstalowałem gier które kupiłem :D A średniowiecze nie jest rozszerzeniem do sims 3 A simsy mi się tną, trochę w sumie, ale może to brak RAM-u. Masakra albo tworzenie simsa, zanim mi się wczytają wszystkie ubrania mija troche, a to tylko sim, a co z simką, nie wiem czy mi kraszować będzie :D Po za najważniejszymi dodatkami, ma drobniejsze(ze store) ponad 3gb. Po takiej ilości to niech nikt nie narzeka że za mało ma akcesoriów :D bo już komp nie daje rady :/ Pełen wypas pośród gier, teraz kolej na kolejny update RAM i CPU :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 24, 2015 A średniowiecze nie jest rozszerzeniem do sims 3 Wiem :P Co nie zmienia faktu, że go nie masz :P Mi też się wiesza. Ta gra chyba tak ma po prostu. Trzeba mieć jakiś superkomputer z NASA, żeby chodziła płynnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 24, 2015 Dodam tylko, że problemy z masą miałem na starej nokii, tam wolno się otwierała karta z muzyką. A wiem, że jest różnica bo gra się szybko ładuje teraz na nowym dysku, ,a też przy mniejszej ilości dodatków-akcesoriów. Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 30, 2015 Apocalyptica ;3 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 30, 2015 Te włosy, te wiolonczele... Łap lajka :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 30, 2015 Ach dziękuję. :D Wiolonczeliści są świetni. ]:-> Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 30, 2015 O tak. Zwłaszcza kudłaci. ♥ W ogóle Emi kocha smyczki w każdym wydaniu. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Kirk 56 Posted April 22, 2015 A to coś ode mnie:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 1, 2015 Uwielbiam to zdjęcie ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 1, 2015 @hietAla u-u na marginesach, nie chowasz Erno :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted May 10, 2015 To było do przewidzenia... :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted May 21, 2015 Ooo, taki piękny fanart sobie znalazłam na tapetę. Yennefer. :happy: 5 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 21, 2015 Eclipse - super :) Szukałam dzisiaj avatara z Yennefer, ale niestety nie znalazłam nic co by mi pasowało :D to jakaś telepatia - wchodzę tu i widzę taką tapetę xD 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 21, 2015 Ooo, taki piękny fanart sobie znalazłam na tapetę. Yennefer. :happy: Odkąd AS powiedział kiedyś w wywiadzie, że Yennefer mogłaby zagrać Madeleine Stowe, to zawsze przy czytaniu mam jej twarz przed oczami. :D Jednak ta na tapecie też mi się podoba. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted May 31, 2015 A ja mam od jakiegoś czasu taki kolorowy, wilkowy obrazek.. ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites