Kuolema666 518 Posted August 22, 2014 Ja mam całe życie, zimę na tapecie. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 23, 2014 Kuolema widzę, że też grałaś w To the Moon :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 Kuolema kocha To The Moon, Kuolema zawsze ryczy na końcówce. :) Muzyczkę też bardzo fajną posiada gra. Chciałam do niej ostatnio przysiąść znowu, ale ciągle nie mam czasu. :( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 23, 2014 Muszę wreszcie w to zagrać... Ponoć jest takie świetne... ._. @Invi: ich :3 Ostatnio coś mnie na nich bierze :3 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 @Milla Zagraj jest świetna. A dużo czasu nie potrzeba. Wystarczy przysiąść raz na 2 godziny i koniec. :) Gra krótka, ale zdecydowanie warta uwagi. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 23, 2014 Krótka i łatwa, w zasadzie to bardziej oglądanie wzruszającej historii, niż granie :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 23, 2014 Chociaż pamiętam że się kiedyś na dość długo zatrzymałam. Miałam chyba jakiś błąd i nie mogłam Neila z konia zdjąć. xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 14, 2014 Zobaczcie, jaka ładna tapeta :3 1 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted September 15, 2014 Axl zawsze spoko. W ogóle tak przeglądam te wasze pulpity i zaskakuje mnie porządek jaki na nich panuje. U mnie na pulpicie panuje trochę większy bałagan, więc chwilowo nie będę się nim chwalił :D Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Nowa tapeta tak śliczna. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 15, 2014 Axl zawsze spoko. W ogóle tak przeglądam te wasze pulpity i zaskakuje mnie porządek jaki na nich panuje. U mnie na pulpicie panuje trochę większy bałagan, więc chwilowo nie będę się nim chwalił :D Mój syf jest po prostu pochowany w folderach, głównie na dysku E :) Bo na C są programy i takie tam, na D gry, a na E cała reszta, czyli takie jakby wszystko :D I jeszcze w "Pobranych" mam niezły śmietnik. Chociaż na razie nie jest tak źle, bo format był stosunkowo niedawno :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 15, 2014 Wyjdę na mistrza ascezy. :P Tło pewnie nikogo nie zaskoczy, a to czego używam codziennie mam w pasku. Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Vaari porządek na twoim pulpicie mnie zniszczył. A to ja tyle lat uważam że mam porządek na nim. :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 15, 2014 [/img] Jestem monotematyczna, więc jest zmiana na motywy związane z Alicją ;) 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 Ja też jestem monotematyczna, wszędzie mam Nightwish i to zawsze z tej samej sesji z Floor. :) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted September 15, 2014 Więc ja przedstawiam wam swój pulpit, świeżo posprzątany :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 15, 2014 I tak ja mam najseksowniejszą tapetę świata :> A i nie musiałam sprzątać, bo mam cały śmietnik na penie, a nie na dysku ^^ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 15, 2014 A oto moja nowa tapeta. :) Kadr z mojej ulubionej gry Resident Evil 4. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 15, 2014 Jestem okropna, kiedy wrzucacie zrzuty ekranu, zawsze patrzę jakie ikonki gier macie na pulpitach xD 5 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 15, 2014 To że Kuolema ma ikony nie znaczy że gra, ostatnią grę włączałam chyba z pół roku- rok temu. Totalny brak czasu. Niektóre są jeszcze mojego byłego to już w ogóle czasy średniowiecza. :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted September 15, 2014 Jestem okropna, kiedy wrzucacie zrzuty ekranu, zawsze patrzę jakie ikonki gier macie na pulpitach xD Nie sugeruj się tym, co jest u mnie. Po formacie sporo gier czeka na zainstalowanie :D I planuję zdobyć parę nowych :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted September 15, 2014 Jasne, że się nie sugeruję - tylko szukam inspiracji :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 30, 2014 Ta tapeta jest świetna, znalazłam to w guglach wpisując "the dresden dolls" w grafikę i po prostu musiałam ustawić :happy: Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted January 1, 2015 Specjalnie posprzątałam :D 1 Share this post Link to post Share on other sites