Adrian 3317 Posted February 3, 2013 Gdzie jest Wally... tzn motorade? :) Po dłuższym wytrzeszczu namierzyłem Cię :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted February 9, 2013 Jak dla mnie genialna fota. Daj łyka?;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 9, 2013 Oddam nawet całą butelkę. Łyka to ja wziąłem. :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 10, 2013 Hatter w tej butelce masz zapewne herbatkę? ;p Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted February 11, 2013 Hatter w tej butelce masz zapewne herbatkę? ;p Różne rzeczy są w tej butelce... Obok siarki pewnie jest też trochę herbaty. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 8, 2013 Najbardziej mi się spodobały foty: Adrian - nie zwykłe podejście, nie ma to jak być kimś wyjątkowym i jeszcze to pokazywać Generalnie, a co sie będe, wszystkie koleżanki cudne foteczki, z chęcią bym zobaczył kolejne, ale to już wasza sprawa. A wyszło, że wszystkie :D A to moja japa No pierwsze foto od długiego czasu, ma 2 dni :), akurat nie taką bluzę mam zazwyczaj :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 8, 2013 Nigdy nikogo sobie nie wyobrażam, ale Ciebie Ancient tak bym sobie nie wyobraziła. Długie włosy i zarost- to co lubię w facetaach:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 8, 2013 Co do wyglądu przyjmuje stare zasady :P, raczej z łysą czachą nic nie zrobisz :D Panie wole w długich włosach, mniej więcej dłuższe od moich. Ważne by opadały niczym fale, no mogą być krótsze. Dla ciekawskich, od nr 4 http://5.135.185.138/dodajobrazek/grab2/142282 A golić się goliłem, woda i jednorazówka, tylko mi się znudziło i się nie gole :D. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 8, 2013 Ancient wyobrażałam sobie Ciebie trochę inaczej :) Masz świetne włosy! Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 8, 2013 Co do wyglądu przyjmuje stare zasady :P, raczej z łysą czachą nic nie zrobisz :D Panie wole w długich włosach, mniej więcej dłuższe od moich. Ważne by opadały niczym fale, no mogą być krótsze. Dla ciekawskich, od nr 4 http://5.135.185.138/dodajobrazek/grab2/142282 Nie wiedziałam że istnieje skala długości włosów xD (jestem między 5 a 6) Poza cudnymi włosami.. wyglądasz nieco jak najarany. P.S. Nie gól się, zwiększysz swoje szanse u płci przeciwnej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted March 8, 2013 To teraz ja Was zamęczę moją mordą :D buahahaha To jest najbardziej aktualne - robione w poniedzialek :D A te są moje ulubione ;p Mam nadzieję, że monitory Wam nie popękały ^^ Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 8, 2013 Ja mam fioła na punkcie długich "hairków". Fajnie, że macie swoje aktualne foteczki. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted March 8, 2013 kiedyś mi się podobały u chłopaków długie włosy, teraz jestem stara i wolę jednak krótsze. to ja mam mieć długie włosy. a jakby mój facet miał dłuższe ode mnie to trochę by mi głupio było :P Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 8, 2013 Zainspirowaliście mnie do poszukania zdjęć. Jak pisałam wcześniej nie mam aktualnych, ale znalazłam jedno ciekawe. haha 3 Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 8, 2013 Nightfall - jesteś prześliczna ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted March 8, 2013 Nightfall, takie fotki nas lubię. Nie było Ci zimno? Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 8, 2013 Dziękuję :) Z tego co pamiętam, w ten dzień nie było bardzo zimno. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 8, 2013 Tutaj tylko przystojni panowie i cudne panie :D . Wychodzi na to, że ja jedyna taka nieogarnięta :P . Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 8, 2013 Maggie jeszcze ja :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 8, 2013 Kaktuska@ Dobre z tym najaranym, wolałbym nie wyglądać tak, albo nie być tak postrzeganym. Jestem optymistom, a nie na jarany. A nawet nie wiem w jakim sensie to słówko. Skale znalazłem na FB, a potem link znikł, jedna z niewielu tam przydatnych rzeczy. Nightfall@ Piękne zdjęcie, tyle w nim uczucia. Evi@ Dobrze powiedziane, byle nie wyłysiej bo głowy nikt sobie chyba nie obetnie :D Kolejne fajne mordki :) p.s No dziex za włosy chyba każda je zauważa :D Nazwę swoją fotkę mianem - Radosne marzenie Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 8, 2013 To ja dodam moje, baaaardzo nieaktualne. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted March 8, 2013 Fajne, takie wampirze ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Kaktuska 58 Posted March 8, 2013 To jest jeszcze mocniej wampirze 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 8, 2013 Fajne foteczki, masz swoją osobowość, wręcz intrygujące. Dobre określenie, wampirze. Share this post Link to post Share on other sites