Dark 184 Posted August 14, 2013 To ja też może coś pokażę.. jestem sezonowym fotografem, wenę mam tylko podczas wakacji :-D Dzisiaj pogrzebałam w zdjęciach i znalazłam parę :) Tak docelowo to prawdopodobnie znajdą się tu moje covery na gitarze, ale muszę poczekać na sensowny sprzęt .. do tego czasu będę wam zaśmiecała forum moimi innymi tworami (spokojnie, rzadko) :happy: i może na koniec niespecjalne zdjęcie, ale specjalnie dla Adriana spieniona woda :D 9 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 14, 2013 Śliczne ♥ Kotki są wspaniałe. Drugie zdjęcie - jak widokówka. Chmurki odbijające się w tafli wody ♥ Piękne (na niebie chmuuurki noszą białe mundurki...). I to nad chmurkami - bardzo fajna perspektywa ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 14, 2013 Czy ja tam dobrze widzę poznański rynek? o.O Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 14, 2013 Czy ja tam dobrze widzę poznański rynek? o.O Taaak Simo, wszystko dobrze widzisz :P Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 14, 2013 Piękne zdjęcie z rzeki :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 14, 2013 Śliczne te widoki ;3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 14, 2013 Wspaniałe zdjęcia, te kolory ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 14, 2013 Wspaniałe widoki i ciekawe miejsca. Śliczna żaba i koty ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2013 Piękne ♥ Najbardziej podobają mi się kiciusie i zdjęcie z wiatrakiem :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 14, 2013 Ładne, ładne. Pytanie techniczne: jakiego aparatu używasz? :) Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 14, 2013 Ładne, ładne. Pytanie techniczne: jakiego aparatu używasz? :) Nikon Coolpix P500 :) Całkiem fajnie daje radę :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 14, 2013 Jestem zazdrosna... Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 14, 2013 Jestem zazdrosna... dlaczego? : (( Wgl. to cieszę się, że podobają się Wam te zdjęcia ^^ ;) Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted August 14, 2013 Bardzo ładne zdjęcia ;D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted August 14, 2013 Bardzo ładne ♥ Lubię patrzeć na takie zdjęcia, takie najzwyczajniejsze, a jednak coś w sobie kryjące :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 15, 2013 Jestem zazdrosna... dlaczego? : (( Wgl. to cieszę się, że podobają się Wam te zdjęcia ^^ ;) Bo widać, że masz niesamowity talent... zresztą masz lepszy aparat ode mnie xDDD Ale nie, tak na serio to żartowąłam z tą zazdrością :P Czekam, aż nam podsuniesz coś jeszcze, jestem bardzo ciekawa jak to jest z tą Twoją weną poza sezonem wakacyjnym. Próbowałas już kiedyś ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 15, 2013 Jestem zazdrosna... dlaczego? : (( Wgl. to cieszę się, że podobają się Wam te zdjęcia ^^ ;) Bo widać, że masz niesamowity talent... zresztą masz lepszy aparat ode mnie xDDD Ale nie, tak na serio to żartowąłam z tą zazdrością :P Czekam, aż nam podsuniesz coś jeszcze, jestem bardzo ciekawa jak to jest z tą Twoją weną poza sezonem wakacyjnym. Próbowałas już kiedyś ? :D Mój aparat mam w rękach tylko przez 2 miesiące w roku, tak poza tym leży sobie spokojnie w szafie, ale w sumie mogłabym spróbować przedłużyć swój 'sezon' na robienie zdjęc :D Póki co za niedługo wygrzebie może kolejne zdjęcia z tych wakacji ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 15, 2013 Mam nadzieję! Polecam też wyjść na spacer i się pobawić makro. Mój ulubiony sposób spędzania wolnego czasu :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted August 15, 2013 Widzę, że daje radę :) Mi się zepsuła karta pamięci, akurat jak dziś miałam ochotę wyjść i popstrykać ;( Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 15, 2013 Widzę, że daje radę :) Mi się zepsuła karta pamięci, akurat jak dziś miałam ochotę wyjść i popstrykać ;( Złośliwość rzeczy martwych :( A tu macie jeszcze dosłownie pare zdjęć. Musiałam z tatą pojechać do zoo, bo chciał zobaczyć małpy :dodgy: Nie było tak źle i przy okazji zrobiłam kilka fotek ^^ Jak ja kocham to zdjęcie :rolleyes: ♥ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 15, 2013 Musiałam z tatą pojechać do zoo, bo chciał zobaczyć małpy Rozwaliłaś mnie. Ale ma zachcianki :D Ale przynajmniej masz fajne zdjęcia ;) Urzekła mnie rączka małpy... I konie są przepiękne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 15, 2013 Papuga... ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYM ZDJĘCIU!!! Mogę ukraść na tapetę? Prosze, proszę, proooooszę!!! Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted August 15, 2013 Lew mnie rozwalił :D Takie zdziwko u niego wyczuwam ;) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 15, 2013 Papuga... ZAKOCHAŁAM SIĘ W TYM ZDJĘCIU!!! Mogę ukraść na tapetę? Prosze, proszę, proooooszę!!! Pewnie, że możesz ! ♥ Nawet nie wiesz jak się cieszę :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark 184 Posted August 19, 2013 Dzisiaj wygrzebałam ciekawą rzecz i zastanawiałam się, gdzie mogłabym ją Wam pokazać i jako, że jest to ''małe co nieco'' ode mnie, pomyślałam, że to najlepsze miejsce :D Jak ja biegałam w pampersach, a mój brat był piękny i młody (teraz zostało mu już tylko 'i' :c) to założył zespół. Byli dość znani w Małopolsce, ale że byli w moim wieku, to nie do końca potrafili się dogadać i coś poszło nie tak :D Nagrali jedną płytę, a niżej dam Wam linki do dwóch piosenek i linka do strony zespołu. Niestety nagrania są słabej jakości, bo nie są z płyty, tylko z prób :( Uważam, że jak na takich młodych, całkiem dobrze im to szło, ciekawe, czy Wam się spodoba :D + macie zdj mojego nowego dziecka, nie mogę przestać na nie patrzeć ♥ ♥ http://www.merkava.art.pl/ [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Qla5ObsVzQ solówka :OO [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I0BCds6_NtQ Także to tyle ode mnie dzisiaj :D Share this post Link to post Share on other sites