Dark-Moon 28 Posted August 19, 2013 Hahaha xD W niebieskim kapturku jak mama woła córkę, żeby zaniosła koszyczek to słychać śmiech : D Grałaś kogoś w tym filmiku? ;> Nie , nie grałam nikogo w tej części . Ale w drugiej gram dziewczynę z Francji w koszulce Nightwish'a grającą na gitarze The Islander . :D Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted October 12, 2013 Dzień dobry :) W końcu po kilku tygodniach walki z kapryśnym programem i własnym lenistwem mam dla Was poprawiony i uzupełniony Zwiastun Dwóch Kapturków II ^^ http://www.youtube.com/watch?v=GEFdfgS-zQs Miłego oglądania :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 12, 2013 Dark jesteś świetna musisz mieć dobrą kamerę, bo profesjonalnie, to wyszło wszystko :) I bardzo mi się podoba jak muzykę Nightwish wykorzystujesz :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 18, 2013 Super! Kolejna część już nie mogę się doczekać 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 5, 2014 Hej :) Dawno nic tu nie dodawałam, więc dzisiaj siedząc kolejny dzień w domu postanowiłam się z Wami podzielić kilkoma moimi pracami. Jaka jest ich historia.. Cóż, odkąd dość poważna kontuzja kolan pozbawiła mnie na dłuższy czas możliwości grania na perkusji postanowiłam zająć się czymś nowym. Padło na grafikę komputerową, czyli u mnie prace w Photoshopie. Gdy szybko załapałam podstawy zaczęłam sobie eksperymentować, a efekty bardzo cieszyły moje oko (a to nie jest łatwe, jestem bardzo krytyczna wobec siebie). Niedawno wymyśliłam sobie zabawę polegającą na interpretacji tytułów za pomocą obrazów. Często pada właśnie na Nightwish'a :) Powiedzcie, co myślicie :) 5 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 5, 2014 O jeny jakie to jest świetne. Według mnie odpowiada tytułom :). Proszę zrób/pokaż więcej tego typu prac. Oczarowałaś mnie nimi :) Ps. O grasz/grałaś na perkusji. Ja zaczynam od września :rolleyes: 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted August 6, 2014 Drugi obrazek bardzo mi się podoba . 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted August 6, 2014 Śliczne prace, nie potrafię wybrać która najlepsza- czekam na więcej:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 7, 2014 Świeżutka praca sprzed kilkunastu godzin. :) Tym razem padło na Taikatalvi ;) Noc i Nightwish to wspaniałe połączenie, które napawa weną :rolleyes: 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 7, 2014 Jej, jakie to wszystko śliczne. *-* 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted August 7, 2014 Arabeska jest świetna :) 1 Share this post Link to post Share on other sites