Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Hej . :) Pierwsze, czym mogłabym się z Wami podzielić to film "Dwa Kapturki" . Z góry proszę o wyrozumiałość , ponieważ jest to jeden z pierwszych moich projektów . A po za tym jest zrobiony na potrzeby szkolne . (nigdy bym sama na taką tematykę nie wpadła xd) Film jest najnormalniej w świecie bez sensu . ;D ;P Przez co bawi widzów . :D Ale za to zajęcie teatralne zaliczone na 6.! :D http://www.youtube.com/watch?v=jg-QW974Jbg <- Proszę bardzo . :) "Dwa Kapturki " Enjoy . :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted August 10, 2013 Taikatalvi na początku mnie kupiło ♥ Szkoda tylko, że nie udało Wam się bardziej profesjonalnie dialogów nagrać, a tak to okej :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 10, 2013 Bardzo fajny film i ta muzyka magie dodaje ;) Zapraszam do swojego wątku też gram trochę ;) http://forum.nightwish.pl/watek-filmiki-z-udzialem-nightwish-mastera-i-fotki-nightwishmastera 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Wiadomo, dopiero się uczymy. :D Cieszę się, że się podobało . =) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 10, 2013 Kochana żebyś moje pierwsze występy oglądała jaka była im prowizorka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Dokładnie . My wiedzielismy tylko że ma to mieć tylko coś wspólnego z czerwonym kapturkiem. Spotkalismy się tylko 3 razy . :) I wyszło to . ;D Sądzę, że bez improwizacji nie ma zabawy . :D Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 10, 2013 Właśnie najpierw im prowizorka i dobra zabawa a potem będzie profesjonalizm :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 10, 2013 Super! Taikatalvi na samym początku dodało takiego niesamowitego klimatu. :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted August 10, 2013 Hahaha, mi się bardzo podobało :D Widać że sprawia Wam to dużo radości, a to najważniejsze :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Hahaha, mi się bardzo podobało :D Widać że sprawia Wam to dużo radości, a to najważniejsze :D O tak . ;D śmiechu było najwięcej . :D W niektórych momentach nawet słychać , że nie dało się wytrzymać . ;D Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted August 10, 2013 Słyszałam i momentalnie sama zaczynałam się śmiać, a cały fiilmik oglądałam z naprawdę wielkim uśmiechem :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Słyszałam i momentalnie sama zaczynałam się śmiać, a cały fiilmik oglądałam z naprawdę wielkim uśmiechem :D Dzięki wielkie za miłe słowa . :D cieszę się , że się podobało . ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 10, 2013 Witajcie jeszcze raz dzisiaj . :D Wiem, tylko zaśmiecam forum, jako ta ''Nowa" , ale właśnie znalazłam coś , co muszę Wam pokazać . :) Szukając wolnej kartki do zapisania czegoś , wypadł mi z szafki stary blok rysunkowy. Niby nic specjalnego poza wieloma wspomnieniami z lat 2009-10 . Ale ten rysunek mnie rozbawił . :D Proszę bardzo, jak "ślicznie" maluje 12-letnia fanka NW . xD Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted August 11, 2013 Prześmieszny... I bardzo dobrze zrobiony. Gratuluję. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 Haha, dobre to było xD Muzyka idealnie dobrana, gratuluje :D Najbardziej podobała mi się gra "Babci" kiedy udawała pijaną matkę, leżałam ze śmiechu xD Też kiedyś nagrałam z kumpelami coś, więc domyślam się jaką musiałyście mieć beczkę przy kręceniu :D Ja jak nagrywałam parodię "Księżyca w nowiu" ze znajomymi, to nagranie jednej sceny zajmowało trzy dni. Nie mogliśmy się ogarnąć nigdy :D Nagrajcie coś jeszcze! PS: Czerwony kapturek w pierwszej scenie (na łóżku z misiem) przypomina mi z wyglądu trochę Joy Williams :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 11, 2013 Haha, dobre to było xD Muzyka idealnie dobrana, gratuluje :D Najbardziej podobała mi się gra "Babci" kiedy udawała pijaną matkę, leżałam ze śmiechu xD Też kiedyś nagrałam z kumpelami coś, więc domyślam się jaką musiałyście mieć beczkę przy kręceniu :D Ja jak nagrywałam parodię "Księżyca w nowiu" ze znajomymi, to nagranie jednej sceny zajmowało trzy dni. Nie mogliśmy się ogarnąć nigdy :D Nagrajcie coś jeszcze! PS: Czerwony kapturek w pierwszej scenie (na łóżku z misiem) przypomina mi z wyglądu trochę Joy Williams :D Dzięki za miłe słowa . :D o taak , śmiechu było aż w nadmiarze. ;D Skoro jesteś tak bardzo zadowolona z tego filmu mogę ci zdradzić , że jest druga część . ;P Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted August 11, 2013 Druga część? :D:D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 11, 2013 Druga część? :D:D Druga druga . ;D Ale to już dla wytrwałych , ponieważ trwa 40 minut . xd Osobiście bardziej podoba mi się zwiastun drugiej części (ale nie mówcie tego mojej ekipie.! :D) . Może ze względu na muzykę . Zgadnijcie , jaką . ;> Share this post Link to post Share on other sites
Grafini 22 Posted August 11, 2013 To dobrze, że trwa dłużej :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted August 11, 2013 Prosimy o link :P 5 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 11, 2013 Prosimy o link :P Jak wrzucę poprawioną wersje to i linka dam . :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 11, 2013 Wobec tego czekamy :happy: Pierwsza część bardzo fajna :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Dark-Moon 28 Posted August 12, 2013 Dobry wieczór wszystkim .! :) Dziś chciałam się z Wami podzielić poprawioną wersją zwiastunu Dwóch Kapturków II.. Niestety mój program do montażu (bardzo profesjonalny niestety chyba tylko z nazwy..) odmówił posłuszeństwa . Z racji tego , że nie mogłam wyjechać na te 5 dni nie pozostawiając Wam nic ciekawego postanowiłam wrzucić jedną ze swoich piosenek :D Prawda Serca Malująca / 30.05.2009 r. Zamknij oczy jeszcze raz, Pięknego snu nadszedł czas . 1. Śnieg dwa razy spadający, tylko krew wybielający. I tak stopnieje, Pod wpływem serca, które je grzeje . Ref.: Moja cisza umierająca, I miłość - tak pięknie brzmiąca . A może śmierć powracająca.? Czy tylko prawda serca malująca .? 2. Nie chcę powrotu moich łez, pięknych, lecz przemoczonych rzęs. Nie chcę dzikich kwiatów, ani płochliwych buziaków. Chcę wieczności , lecz nie w samotności. Ref.: ... 3. Podnieś się , kochanie . To przy piersi czuwanie, Nic nie daje. Ciała zimnego nie nazwiesz rajem . Nie akceptuj tylko tego, co rozpoznajesz . Ref. ... Zamknij oczy jeszcze raz . Pięknego snu nadszedł czas . Mam nadzieję , że się spodoba , do zobaczenia za parę dni . :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 12, 2013 "Nie chcę powrotu moich łez" - mam w głowie I Want My Tears Back xDD Tylko takie skojarzenie ;) ale ogólnie tekst całkiem fajny, przyjemnie się czyta. Prosty, z prostymi rymami. Co nie znaczy, że słaby ;) Podoba mi się, ale skoro to tekst piosenki to ciekawa jestem jak ona by brzmiała :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 13, 2013 Hahaha xD W niebieskim kapturku jak mama woła córkę, żeby zaniosła koszyczek to słychać śmiech : D Grałaś kogoś w tym filmiku? ;> Share this post Link to post Share on other sites