beatag60 2263 Posted July 9, 2013 Jakie sklepy polecacie a od jakich należy trzymać się z daleka? Gdzie można trafić dobre promocje, przekażcie swoje doświadczenia? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted July 9, 2013 Ja głównie szukam na Allegro. Ale ze zwykłych sklepów najlepsze promocje ma chyba Media Markt. Czasami w Empiku się też trafi na jakąś fajną przecenę, ale to już rzadziej. W Media często są takie dość fajne wyprzedaże, że można kupić jakąś płytę czy DVD nawet na 30% ceny :O Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 9, 2013 Na fajne promocje można też trafić w Rockmetalshopie - ostatnio był lognsleeve Eva przeceniony ze 150 zł na 90. Kupiłbym, gdyby nie to, że jak już uzbierałem pieniądze, to zostały już same małe rozmiary. Ze stacjonarnych znam tylko Rock Long Luck w Poznaniu. Sprzedaje tam bardzo miły pan, który ostatnio dał mi naszywkę gratis xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted July 9, 2013 Prócz MediaMarkt jeszcze Saturn. Z internetowych merlin.pl - trzeba śledzić, bo czasami mają niezłe wyprzedaże; fan.pl - spory asortyment. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 9, 2013 Ostatnio to allegro a rzadko empik. Rockmetalshop czasami ma fajne rzeczy. Saturn gdy jadę do Krakowa. fan.pl - Wow! Freyja super sklep. Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 2, 2013 www.symbolic.pl bardzo tanio, mimo nie rewelacyjnej jakości strony to sklep jest pewny, często w nim kupuje, mega szyba dostawa Bardzo polecam Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted August 2, 2013 Co do merlin.pl to się zgadzam! Są czasem spore promocje, za 2 płyty Nosowskiej zapłaciłem 8 zł + przesyłka oczywiście. W sumie jest pełno promocji tam. Jednak w empiku robię najczęściej zakupy jak jakieś nowości, bo jadę czasem do miasta pobliskiego i tam zachodzę. W Media Markt również lubię kupować. W innych raczej zakupów nie robię. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 3, 2014 u mnie kupowanie płyt ogranicza się do Reala, Media Markt, Empiku i Biedronki. nie kupowałam jak dotąd płyt czy innych rzeczy przez internet ( tylko bilety na samolot- kartą wujka):devil: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 3, 2014 W Biedronce są płyty? :D Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 3, 2014 Lester, ta strona jest straszna(średniowiecze!). Najczęściej (przesadzam trochę) zdaża mi się w empiku kupić płytę, chociaż dzisiaj Hydry tam szukałem i nie było. Za to w saturnie jak psu jajca świeci się w niższej cenie bez promocji niż w empiku. Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 4, 2014 W Biedronce są płyty? :D trochę mi się pomyliło, ten temat dotyczy tylko płyt z muzyką, :)w Biedronce można kupić DVD i płyty z grami Share this post Link to post Share on other sites