Milla 2534 Posted August 21, 2013 Właśnie, muszę wreszcie zdobyć którąś część Wiedźmina. Ta trójeczka wygląda pięknie, tak pięknie, że jestem pewna, że mój komputer jej nie pociągnie... Ale fajnie byłoby załatwić sobie jedynkę na przykład. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 21, 2013 [video=youtube] Powinni film nakręcić :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 21, 2013 @up: hm.. może by i coś takiego wypaliło :D Kiedyś ściągnęłam pierwszego Slendera za namową kumpla, ale odpuściliśmy bo przycinał :C Slender źle mi chodzi. Smutne. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted August 21, 2013 Milla, z tego co podają GryOnline to premiera Sims 4 ma się odbyć w lutym 2014. Ale to się lubi czasem zmieniać ;) A na Wiedźmina to i ja czekam ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted August 21, 2013 Właśnie, muszę wreszcie zdobyć którąś część Wiedźmina. Ta trójeczka wygląda pięknie, tak pięknie, że jestem pewna, że mój komputer jej nie pociągnie... Ale fajnie byłoby załatwić sobie jedynkę na przykład. dwie pierwsze czesci da sie kupic razem tanio ponizej 100zl w duzym pudelku, a jezeli twoj komputer poradzi sobie z druga czescia to trzecia na mniejszych wymaganiach powinna smigac, mimo iz nikt jeszcze nie zna jej progow :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 21, 2013 Milla, z tego co podają GryOnline to premiera Sims 4 ma się odbyć w lutym 2014. Ale to się lubi czasem zmieniać ;) O tak, pamiętam to przekładanie daty premiery przy hirołsach 6.. :D Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted August 21, 2013 Takie tytuły, a ja wiem, że dopiero zagram w nie jak się "ustawię życiowo" i będę mieć sprzęt do tego :) Plus taki, że Diablo 3 będzie dopracowane jak za te kilka lat w nie zagram. Ponoć ogłosili pierwsze rozszerzenie. http://www.gamespot.com/gamescom/blizzard-announces-diablo-iii-expansion-reaper-of-souls-6413363/ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted October 11, 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1928074/magiczna-kraina.html :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted October 11, 2013 http://kwejk.pl/obrazek/1928074/magiczna-kraina.html :D To takie prawdziwe :D ...No, nie licząc poniedziałków rozpoczynających tygodnie plagi. ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 30, 2013 Kto grał, a może posiada? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 8, 2013 Kto by zechciał spróbować zagrać ?;) Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 9, 2013 Naprawdę są takie gry, czy to tylko fotomanipulacje? :) Polecam: Vampire: the masqarade bloodlines. Gra chociaż jest stara, ma wciągający klimat. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 9, 2013 Xena to jest na 100. :) [video=youtube] A Kredki to na stronie Metal Hammera widziałem to może sa :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted December 3, 2013 Mój brat pożyczył od kolegi Heroes 6 i stwierdzam że ta część to porażka. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted December 3, 2013 Heroes to tylko 3. Mam i znam wszystko na pamięć :P. Mimo to jak mam dużo czasu to sobie pogram, np. w wakacje. 4 i 5 są do niczego, w życiu się nie przekonam. A jak mówisz, że 6 to porażka, to to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to co stare jest najlepsze ;). Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted December 3, 2013 Z Heroes-ów lubię III, IV i II. W takiej kolejności, jak wypisałam :) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 4, 2013 a ja III , V i reszta. V daje + za zamki, które bardzo lubie :D Takie fajne xD Ale bym sobie pograł w Heroesy albo Simsy.... :/ Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted December 4, 2013 Też bym pograła w Simsy ♥ Dwojeczkę ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted December 4, 2013 Trójeczka fajniejsza, Jill ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted December 4, 2013 Ja w 2 lub 3. NAPRAWCIE MI KOMPA, CHCE SIMSY I HEROESÓW. Sąsiedzi też fajna gierka xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 5, 2013 Ja chcę Diablo Czszy :< Grałam w demo, super jest. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted January 16, 2014 Odkryłam że mój starszy brat zaczął grać w moje simsy :) Z kim ja mieszkam... :P No i do simsów jest nowe miasto , ze smokami :rolleyes: http://www.empik.com/the-sims-3-dolina-smokow-pc-mac-electronic-arts,p1080821802,multimedia-p Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted January 16, 2014 Polecam króciutki wykład, powinien zainteresować graczy :) Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted January 25, 2014 Tu jest taki dział i mnie jeszcze tu nie było?? :O Ja jestem gamerem prawie od urodzenia - nie ukrywam, że to graniczy z pasją. Moja pierwsza gra to był "Król Lew" (wersja 8-bitowa! *.*). Potem już szło po kolei przez Bombermana czy Prince of Persia firmy Broderbund - prawdziwa cudna klasyka. Potem przyszła faza na GB, GBC, GBA i potem jeszcze NDS - w tym wszystkim oczywiście kieszonkowe potworki :D Ostatnimi czasy nawet lubię do tego wrócić - ta cudna nostalgia :3 Poza tym uwielbiam gry RPG - Saga Gothic, różne MMO (tylko nie Tibia i nie Metin!), seria Elder Scrolls, SW tOR, SW KOTOR I i II, gry sportowe - FIFA, NfS oraz czasem trochę strategii, czyli klasycznie M&M Heroes III ^^ a... no i Minecraft xD Poza tym lubię też strzelanki - tradycyjnie CS, rzadko MoH, trochę internetowych jak np. Blackshot. Ogółem tyle ;) Share this post Link to post Share on other sites