Nomad_Shakyor 8 Posted January 26, 2014 Moją grą życia jest Gothic i o dziwo w szczególności 3 część (choć większość uważa ją za nudną). jest jednak ogromny świat, 3 krainy (pustynia, krainy centralne i północne - ośnieżone góry). Oczywiście uwielbiam jeszcze wszystkie RPG, strategie i takie gry jak pierwsze części harry'ego Pottera (ta grafika ♥ ). Z Herków lubię III i V :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Izzy 699 Posted January 26, 2014 Gothic to moja ulubiona gra. W pierwszą i drugą część grałem setki razy i pewnie jeszcze setki razy zagram. Trzecią część cenię głównie za ogromny i piękny świat, ale moim zdaniem fabuła pozostawia wiele do życzenia. Ale tak to jest jak producent pogania twórców i domaga się, żeby grę wydać jak najszybciej. A potem mamy takie cuda jak biały Vatras, który w poprzedniej części był czarnoskóry. Czyżby wyprany w Perwollu? No i lubię grać w Gothica wspomaganego przez modyfikacje takie jak Mroczne Tajemnice albo Czas Zapłaty. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 15, 2014 Zaczęłam grać w League of Legends. Znowu. Tylko po to, żeby uświadomić sobie, że nie potrafię w to grać, ale co tam, nie można byś we wszystkim ideałem :P. No i pirackie GTA nie działa mi na komputerze -_- . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 15, 2014 Dobra, wiem, że nie wypada mi offtopować, ale czasami ciężko się powstrzymać. Jak już ktoś wspomina o League of Legends... http://koty-to-zlo.blogspot.co.uk/2014/02/piekielne-koty-6-walentynkowo.html Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted February 15, 2014 Chyba jestem jedynym studentem, który nigdy nie grał w League of Legends. Za to aktualnie gram w Dungeon Keeper 2 :) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted February 16, 2014 Ja mam do was pytanko: Nigdy nie byłem w stanie pojąć na cholerę w Tomb Raider II była opcja latania po chacie Lary (jedyny sens jaki widzę to opcja treningu na gmachu) - co to wnosiło? Po co w ogrodzie musieliśmy przejść labirynt z żywopłotów żeby kliknąć przycisk, a następnie dostać się do tajnego pomieszczenia w domu? W jakim celu to wszystko było? Żeby sobie pobiegać po pustym domu? No i najbardziej drażniąca kwestia - dlaczego za nami w kółko latał lokaj z tacą irytująco dzwoniącej porcelany (ja go zawsze zamykałem w chłodni w kuchni :P)? Grał ktoś w ogóle w Larę z trójkątnym biustem? :D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 16, 2014 Seppo, grałam tylko w Anniversary, Legend i nowsze. W tych starych nie ogarniałam sterowania :P dla mnie było za trudne. Może było tam coś do zebrania? A może po prostu trening? Ja lubię takie "dodatki" ;) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted February 16, 2014 Haha, miałam kiedyś którąś starą część Tomb Raider z CDactionowej płytki odziedziczonej po bracie i pamiętam, że nigdy nie udawało mi się przejść początku... Pamiętam, że biegały tam takie truposze i za cholerę nie potrafiłam sobie z nimi poradzić... Śmiesznie było :D A mi się ostatnio trochę zanołlajfiło w ANNO 1701. Mam arystokratów, niczego mi nie brakuje, ludzie ani razu od początku mi nie strajkowali, saldo jest piękne jak nigdy wcześniej (prawie +3000), osiągnęłam niezależność, mam sojusze z wszystkimi graczami komputerowymi i przyjaźnię się z wszystkimi obcymi kulturami, generalnie faza ♥ Co prawda grałam na dość łatwych ustawieniach, bo nie chciało mi się wkładać w to za dużo wysiłku - ot, taka gra dla relaksu, ale i tak ♥ A, no i wczoraj, tknięta dziwnym impulsem, który kazał mi kliknąć w reklamę, zaczęłam grać w Shakes&Fidget (nick Emimilla, świat 27, jakby co :>). Sympatyczne toto :D ("Elfy szwendają się po zapuszczonych borach i strzygą spiczastymi uszami". "Demony mają zacne poroża i lubią romantyczne spacery". "Gobliny są uważane za małych, przebiegłych upierdliwców". ♥) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted February 18, 2014 A, no i wczoraj, tknięta dziwnym impulsem, który kazał mi kliknąć w reklamę, zaczęłam grać w Shakes&Fidget (nick Emimilla, świat 27, jakby co :>). Sympatyczne toto :D ("Elfy szwendają się po zapuszczonych borach i strzygą spiczastymi uszami". "Demony mają zacne poroża i lubią romantyczne spacery". "Gobliny są uważane za małych, przebiegłych upierdliwców". ♥) Shakes & Fidget ... ah moje dzieciństwo na 40 leverze :D Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 18, 2014 Seppo ja grałam i też zamykałam lokaja w chłodni ;p Nie mam pojęcia po co był ten etap. Strzelam, że dla urozmaicenia, dodania nieco biografii Lary (bo gracz może zobaczyć w jak wielkim i wspaniałym domu mieszka wow, wow). Jednak mógł mieć po prostu charakter odpowiadający "misji szkoleniowej". Praktycznie w każdym pomieszczeniu można było na spokojnie coś poćwiczyć, a na zewnątrz znajdował się tor przeszkód. Poza tym ponoć w czasie "normalniej" gry, wraca się do domu Lary z jakąś misją. Ale nie dane mi było dotrzeć do tego etapu. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 13, 2014 Hirołsy 3 są taaaakie wciągające ♥ Przez nie cały czas nie zaczęłam robić lekcji, ale i tak je kocham :happy: Ta gra chyba nigdy mi się nie znudzi :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted March 21, 2014 No to który zamek z Heroes 3 do was pasuje - http://quizy.kwejk.pl/quiz/10 Mi Bastion ♥ ♥ ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 21, 2014 Mi wyszedł Inferno. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 21, 2014 "Odpowiedź: Inferno Inferno należy diabłów z najgłębszych czeluści piekieł. Jeśli wybrałeś ten zamek, to prawdopodobnie słuchasz metalu i zjadasz koty. Lucyfer jest z Ciebie zadowolony!" LOL :D To przez to "palę koty" i "Highway to Hell" :P Ale ja lubię wszystkie zamki. Nie mam ulubionego, gram tym, na który mam ochotę :) (no, chociaż chyba są takie, które wybieram rzadziej... Na pewno do najczęstszych należą bastion, wrota żywiołów, loch i inferno) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted March 22, 2014 Mi wyszedł Bastion. Tak dawno nie grałam w Herosa III, chyba z 1,5 roku ;o. Ale to dlatego, że znam chyba wszystkie misje xD. Najczęściej wybieram Loch, bo czarne smoki, ale kiedyś miałam przed nim opory, bo to "brzydki" zamek :P. Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 1, 2014 Skończyłam grać w South Park: Stick of Truth, fajna parodia RPG, raczej przeznaczona dla osób które lubią humor z serialu...xD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 1, 2014 Widziałam gameplay z tej gry na yt. Znaczy, tylko jeden gameplayowy odcinek, czyli sam początek. Zniszczyło mnie wybieranie imienia dla postaci i Douchebag XD A, no i ten Żyd-klasa postaci był dobry :> Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted April 1, 2014 Milla mówisz o bardzo subtelnych elementach tej gry ;D z tematycznych pojawia się tam zadanie polegające na upodobnieniu się do gothów, a z kontrowersyjnych występuje substancja, która zamienia ludzi i zwierzęta w nazi zobie xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 4, 2014 Będzie Gra Hobbit Lego. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted April 5, 2014 Coś mnie skusiło na legend of grimrock Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 25, 2014 http://www.empik.com/the-sims-4-edycja-kolekcjonerska-pc-electronic-arts,p1092158161,multimedia-p Simsy 4 w edycji kolekcjonerskiej - chce ♥ , jeszcze pięć miesięcy :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cameloth 92 Posted June 13, 2014 ktoś gra w Guild Wars 2 ? :P Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted June 14, 2014 [video=youtube] :happy: Ja już chcę 2015 !!!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 14, 2014 omg Omg OMG !!! Będę oczekiwać! W tym roku czekam na kontynuację Dreamfall (10 lat już na to czekam!) to i następny rok przyniesie mi coś miłego ♥ Dzięki za to info, Wercia ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites