Ares 1858 Posted June 15, 2013 Jakie macie lubione aktorki i za co je lubicie :)? Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 15, 2013 Ja bardzo lubię Helenę Bonham Carter. Głównie za to, że idealnie wpasowuje się w swoje role i jest bardzo utalentowana. No i oczywiście jest to taka osobistość obok, której nie można przejść obojętnie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 15, 2013 Helena ♥ To również moja ulubiona aktorka :) W duecie z Johnny'm Deep'em cudo :) Czyli np. Sweeney Todd - Golibroda z Fleet Street :) Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 15, 2013 O tak, genialna w roli Pani Lovett. Bonham Carter, Depp i Burton to trio idealne. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 15, 2013 Je lubię Liv Tyler za wspaniałą Arwen i ogólnie jest świetną aktorką :) Share this post Link to post Share on other sites
AshildLeonheart 19 Posted June 15, 2013 Liv Tyler, cudowna z niej elfka. :) No i oczywiscie Tabrett Bethell jako Cara Mason, Mord-Sith w serialu Miecz Prawdy. ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 15, 2013 Uma Thurman - przede wszystkim za jej role w Kill Bill i Pul Fiction ♥ Gwyneth Paltrow - ma coś w sobie co przyciąga moją uwagę. Nie wiem co to jest, ale zawsze gdy oglądam z nią film to jestem zadowolona. Choćby mi się ten film nie podobał to przynajmniej na nią mogę popatrzeć ;) Liv Tyler - przede wszystkim jest prześliczna. Nie jest to jakaś wybitna aktorka, ale lubię na nią patrzeć :) Helena Bonham Carter - wszystkie role jakie zagrała były wspaniałe. Jest niesamowicie elastyczna. Nie podoba mi się ona z wyglądu, ale to jak gra niektóre role jest wspaniałe. Potrafi się wcielić we wszystkich bohaterów jakich przychodzi jej zagrać :) Tilda Swinton - podobnie jak Helena - każdą rolę jaką dostaje odgrywa świetnie. Najbardziej chyba cenię ją za Constantine i Musimy Porozmawiać o Kevinie. Krystyna Feldman - moim zdaniem była jedną z najlepszych aktorek w naszym kraju :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted June 16, 2013 Whoopi Goldberg - absolutnie świetny ma ta kobitka talent komediowy! Helena Bonham Carter - wspaniała gra aktorska - szczególnie w rolach obłąkanych ;) Sigourney Weaver - po prostu lubię jej grę, naturalność szczególnie w rolach kobiet twardych, silnych, do których w pełni się nadaje. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 16, 2013 ja do Liv dopisze że też uwielbiam Cate Blanchett za piękna Galadriel , Kate Backinsale za wspaniała role w Underworldzie, Lucy Lawless _ za to że nie boi sie grac kobiet z powerem i za wapniałą postać Xeny , Sherii Moon Zombie żona Roba Zombie wspaniale grała w produkcjach męża , Renee o'Connor za zwariowaną postać Gabrielle w Xenie i Courtney Cox za role w filmie Krzyk i za zabawna Monike w Przyjaciele :)) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 16, 2013 A moje ulubione aktorki to 1.Eva Longoria i Stana Katic 2.Sharon Stone 3.Lucy Lawless 4.Melinda Clarke 5.Caterine Bell a jeśli chodzi o polskie aktorki to lubię ,Magdę Cielecką,Marte Żmude Trzebiatowską 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 17, 2013 Helena Bonham Carter , Emma Watson i Keira Knightley Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted June 17, 2013 O tak, kto ma mnie na fb, wie że lubię Helenę Bonham Carter, więc dołączam do grona:) W moim panteonie jest również Keira i wspomniana Gwyneth oraz Nicole Kidman, która straciła nieco przez ingerencje w swoją urodę, niemniej filmy z Nią bardzo lubię:) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted July 1, 2013 Helenka Bonham Carter, zdecydowanie. Za jej ekscentryczność i kreatywność. ;) I genialne pomysły, jak np. chodzenie w butach nie do pary czy mieszkanie w domu obok Tima (Burtona), bo chrapał i nie chciał dać sobie zoperować przegrody nosowej. Ach, i za to, że wg Tima Burtona marszczy brwi, jak Johnny Depp. Keirę też bardzo lubię, bardzo dobrze gra. Ale czy mogłabym ją równać z Helenką? Nie... ;) Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted July 7, 2013 Dorzuce jeszcze Charlize Theron :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted July 7, 2013 A co powiecie o Liv Tyler i Lucy Lawless? :) Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted July 8, 2013 A co powiecie o Liv Tyler Pierwszą tak sobie.. i Lucy Lawless? :) ...drugiej... nie znam (?) Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted July 8, 2013 Lucy Lawless jako Xena jest świetna, nie widziałam jej w innych serialach/filmach. Share this post Link to post Share on other sites