Ares 1858 Posted November 14, 2013 Co powiecie o tym? :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 15, 2013 Umieściłam cztery posty wcześniej :P Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 15, 2013 Dzisiaj zamówiłem :D wysyłka 02.12.2013 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 15, 2013 Dzisiaj zamówiłem :D wysyłka 02.12.2013 Kup mi też. Haha Jeśli można zapytać to gdzie i ile wybuliłeś, razem z wysyłką? ;> Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 16, 2013 Allegro, stówa + 15 za wysyłkę Ale jeżeli chcesz zamawiać z allegro to uważaj na komentarze bo większość sprzedających showtime storytime ma złe opinie Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 16, 2013 Okej, dzięki za info : ) Myślicie, że może troche stanieć? xD Share this post Link to post Share on other sites
Lester 48 Posted November 16, 2013 Jest jeszcze wersja za około 60zł x2 cd, ale jeżeli chcesz x2 dvd i x2 cd po niższej cenie to polecam poszperać w styczniu na ebayu czy allegro. "Nie udane prezenty" i tak dalej po za tym już będzie sprzedaż w wielu miejscach 1 Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 17, 2013 Posiadam koszulkę NW "Angels & Demons" i jestem ciekawy czy jest oryginalna. Mamuśka ją znalazła na ryneczku w rzeczach używanych za śmieszną cenę (o dziwo jej stan był idealny). Nadruk jest bardzo duży z przodu jak i z tyłu. Porównywałem materiał i nadruk z oryginalną koszulką z IM i wydawała się być identyczna. Jedyna różnica pomiędzy nimi to metki (ta z IM miała metkę z Nuclear Blast Merch, natomiast moja z Fruit of the Loom). Zauważyłem, że na mojej metce jest informacja o nadruku (nie prasować, prać na "lewej" stronie itd). Zwykłe, "czyste", koszulki tej marki raczej nie posiadają takiej informacji z braku bytu jakiegokolwiek nadruku. Stąd moje pytania: 1. Czy owa koszulka jest oryginalna? 2. Czy Nightwish kiedykolwiek wydawał koszulki pod marką Fruit of the Loom? Pytam z czystej ciekawości ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 17, 2013 Fruit of the Loom, Stedman czy Promostars to jedni z największych producentów koszulek na świecie. Zajmują się wyłącznie ich produkcją i hurtową sprzedażą dla firm i marek, które drukują na nich swoje wzory. Moja koszulka NW "Ghost Love Score" ma metkę z Promostars. Od jakiegoś czasu NB wypruwa oryginalne metki i dodaje swoje (razem z metką na rękawku z logo NB). Tak samo jest z jakimkolwiek gadżetem ze sklepu: wytwórnia kupuje ileśtam set/tysięcy sztuk np. kubków i drukuje na nich okładki, logo itp. Zajmuje się wyłącznie nadrukami, sprzedażą i promocją a nie produkcją samych przedmiotów. "Angels and Demons" to stara koszulka z czasów Once, stąd oryginalna metka producenta. Skoro nadruk jest duży to na 99% jest oryginalna, ponieważ "piraci" zdecydowanie tną koszty i drukują małe formaty kiepskiej jakości. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 26, 2013 Dvd i cd Nightwish Showtime, Storytime w empiku. http://www.empik.com/showtime-storytime-nightwish,p1085364807,muzyka-p :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 26, 2013 Ocean Souls zrobiło bardzo fajne porównanie gdzie w internecie możecie kupić Showtime.Storytime za ile,gdzie i jaką wersje - [ciach] Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted November 26, 2013 Trochę przesłodzony ten opis pod płytą :D Anka, Avast wykrył mi trojana w tym linku... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted November 26, 2013 Yyy. Aniu, na tej stronie jest trojan. A przynajmniej tak rzecze mój avast. No, Seppo mnie ubiegł. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 26, 2013 Kurczę przepraszam! Mi nic nie znalazł :blush: Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 26, 2013 Ej nie straszcie mnie, bo ja nie raz byłem na OS i nic mi nie wykryło.. Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 26, 2013 U mnie również pojawił się komunikat o zainfekowanej stronie. Jeśli macie aktualnego antywirusa to nie powinno być żadnych problemów. :) Proponuję wrócić jednak do tematu... :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 27, 2013 Okej :blush: To limitowana wersja Showtime.Storytime : 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted November 27, 2013 Okej :blush: To limitowana wersja Showtime.Storytime : Jak to zobaczyłem to od razu mi serce mocniej zabiło ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted November 27, 2013 Nie dziwie się ale cena jest zabójcza - http://www.nuclearblast.de/en/products/tontraeger/dvd-bluray/buch-2dvd-2cd/nightwish-showtime-storytime-mailorder-edition.html :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 27, 2013 W przeliczeniu na polskie zarobki to cena faktycznie wysoka, ale przy normalnych europejskich pensjach spokojnie można sobie na to pozwolić :P 3 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted December 4, 2013 Idzie zima, więc taka czapka byłaby jak znalazł :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 4, 2013 Okej :blush: To limitowana wersja Showtime.Storytime : All I want for christmas jeeest too < 3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted December 4, 2013 Za tę cenę to ja kupię wypasioną maszynę do szycia.... Nie widzę sensu w wydawaniu tyle na płytę, nawet tak epickie wydanie. A SS mam w wersji dvd + cd i jestem szczęśliwa :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted December 4, 2013 Właściwie to w jakiej cenie ta limitowana wersja? Share this post Link to post Share on other sites