Adrian 3317 Posted June 25, 2014 Uwielbiam patrzeć jak Epika bawi się swoimi piosenkami. :) Super. :) Koncert w Polsce? Count me in! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2014 Mam zamiar upolować VIPa... Ale nie wiem, czy jeszcze będą, gdy uzbieram pieniądze xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 25, 2014 Epica w Polsce? Przybywam! :happy: Mam zamiar upolować VIPa... VIP powiadasz? Jakie zaszczyty spotkają właściciela? Za ile można to kupić i gdzie? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 25, 2014 Kosztuje 178 zł, dostajesz smycz, plakat z podpisami, możesz wejść wcześniej na halę koncertową i później jest spotkanie z zespołem ;-; link do tego jest ja stronie zespołu w zakładce z koncertami. Poszukaj sobie Polski i tam będzie "tickets" i "VIP" Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 26, 2014 Ou, dzięki za informację, zastanowię się nad tym. Sama trochę bym sie bała, muszę znaleźć sobie jakiegos kompaniona :P. Ale to spotkanie z zespołem i wczesne wejście kusi xD. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 26, 2014 No nie gadaj Simo ; oooo Gdybym umiała angielski, to bym się nawet nie wahała, a tak to lipa ; / Czemu Wrocław i Warszawa, czemu nic na południu? :C Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 26, 2014 Bo na południu nic nie ma, tylko halucynacje... Tanie te bilety o.o jakbym lubiła Epikę, to już bym kupowała xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 1, 2014 Seven Festival w Węgorzewie został odwołany. http://www.sevenfestival.com/seven-festival-2014-odwo%C5%82any Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted July 1, 2014 Czytałam na oficjalnym fanpagu Epiki. Ciekawe dlaczego... A o mało co bym już bilet kupiła. Kto to widział odwoływać festiwal dwa tygodnie przed faktem. Mój kraj taki piękny. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 1, 2014 Podobno mieli "drobne problemy finansowe". Z tego, co czytałem, zabrakło im 200tys. zł... Także tego, VIP na koncert we Wro jest mój (y) Share this post Link to post Share on other sites
motorade 118 Posted July 3, 2014 Będzie fajnie, jak tego dnia będę miał obronę... mam nadzieję, że wszystko się uda i będę szaleć w "Eterze" z Epicą ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 16, 2014 [video=youtube] Musiałem to tu wsadzić ,burza rudych włosów Simony na początku ,kurde jest moc 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 22, 2014 [video=youtube] [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted August 22, 2014 [notka do drugiego filmiku, z pierwszym nie jest aż tak źle] SIMONE, SKOŃCZ Z TĄ TAPETĄ. JESTEŚ TAK PIĘKNĄ KOBIETĄ. TROCHE MAKIJAŻU JEST KOBIECE I POCIĄGAJĄCE, ALE NIE TYLE TYNKU!!! [koniec żalów] Filmiki ok, choć nadal licze na teledysk :/ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Fik 116 Posted September 12, 2014 [video=youtube] Dlaczego tak daleko? ;__; 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 12, 2014 Daj mi vodka natichmiast? :> Wrocław, 90 złotych polskich... Jak mi się nie udało dwa razy zobaczyć Epicę live, to może do trzech razy sztuka? :> Share this post Link to post Share on other sites
Guest krzys47 Posted September 12, 2014 Fajnie tak, pół godziny spacerkiem i Epica. :happy: Tyle że się od stania odzwyczaiłem. Dziadek sobie chyba wózek inwalidzki załatwi na ten koncert :P Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 13, 2014 Nie ważne że mam daleko do Wrocławia, możecie się mnie tam spodziewać. Bilet zakupiony dziękuje stronie e.bilety. :P Kostunia jedzie na Epice. :D Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 13, 2014 Czemu nie jedziesz do Warszawy ? Ciocia tak na ciebie tam czekała :'( 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 13, 2014 No ej, to było mówić że do Warszawy mam jechać. Smutek, ból i żal. W Wrocławiu nie mam się z kim spotkać, a w Warszawie ciotka. Gdyby nie to że koncerty są dzień po dniu, to dla ciotki bym się do Warszawy też wybrała. 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 13, 2014 Przynajmniej będziemy mogły porównać koncerty ;). Co grali a czego nie... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 13, 2014 Smutek, ból i żal. W Wrocławiu nie mam się z kim spotkać, a w Warszawie ciotka. Jak to nie masz? :> Polecam się :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted September 13, 2014 Smutek, ból i żal. W Wrocławiu nie mam się z kim spotkać, a w Warszawie ciotka. Jak to nie masz? :> Polecam się :) Ja mówię bardzo chętnie, z takim towarzystwem to mogę iść na koniec świata. :) Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted September 13, 2014 A ktoś będzie we wspomnianej Warszawie ? :'( Share this post Link to post Share on other sites