BlackSymphonia 24 Posted May 8, 2013 Oprócz In Flames, pierwsze co mi na myśl wpadło (na bank znasz) : [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 10, 2013 a dlaczego tu się taki zastój zrobił hmm? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 10, 2013 To chyba przeze mnie... ;< Czekałam na coś, czego nie znam.. Zwycięzcą jest Freya i jej Wintersun. Good Finnish quality :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 11, 2013 Dzięki :D Jeszcze podsumowanie klasyfikacji się gdzieś zagubiło, więc uzupełnię: Evi - 4 TheEscapist - 5 Freyja - 3 Sionqa - 1 Sami the Owl - 2 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 1 ___________________________________________________ To ja poproszę coś po polsku. Najlepiej dobry, polski metal. Może folk metal? Fajnie jaky był growl, ale właśnie po polsku XD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 11, 2013 [video=youtube] Dość znane i wyjątkowo przeze mnie lubiane ;). Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 11, 2013 Zespół powstał tu, gdzie mieszkam. Mam nadzieję, że się spodoba : D [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 11, 2013 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Frontside - nawet mi się spodobało, jednak nie do końca o to mi chodziło. [ale będzie +1 na zielono ;) ] Illusion - nieco mniej od Frontside, ale też fajne. Illuminandi - znam, ha! :happy: Może nie słyszałam wszystkiego, ale zaskoczeniem to nie było. Najbardziej lubię "Więc my" :devil: Prcival Schuttenbach - bardzo ciekawe, ale gdzieś już tę propozycję na forum widziałam (i słyszałam). [a masz te +1 :P bo mi się to podoba XD] Zatem wygrywa... @BlackSymphonia ! :-D ________________________________________________ Evi - 4 TheEscapist - 5 Freyja - 3 Sionqa - 1 Sami the Owl - 2 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 No to poproszę starego dobrego hard rocka z lat'80, z mega powerem, coś w stylu poniższego: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Metal Gods presents: [video=youtube] No co? Miał być POWER ^^ A w pakiecie duet świetnych gitarzystów Tipton&Downing Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 12, 2013 [video=youtube]http://youtu.be/VJrbHapH5pM :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 14, 2013 to ja jeszcze dorzucę coś od siebie :P [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wlq0lYB3iSM 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Znów się zrobił zastój' date=' a dwa dni już minęły ^^[/quote'] Chyba nikt heavy nie słucha :( Coś czuję Evi, że wygrasz :P _____________________________ A nie mówiłam :-D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 14, 2013 Wygrywa Evi! :) Evi - 5 TheEscapist - 5 Freyja - 3 Sionqa - 1 Sami the Owl - 2 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 14, 2013 Omg, dzięki :) to ja poproszę... INDUSTRIAL :) tylko jeżeli mogę prosić, to aby to nie było coś oczywistego i bardzo znanego :) nie mówię, żeby wykopywać coś nie wiadomo jak oryginalnego, bo nie znam tak dużo zespołów industrial, ale żeby to nie było oczywiste :) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 Nie wiem czy to oklepane czy nie, bo się na industralu nie znam, ale lubię tę piosenkę. Dobre, bo Fińskie :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NIzyoKsWTA4 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Też się nie znam na industrialu i nie wiem, czy "SID metal" się pod to zalicza, ale proszę: [video=youtube] 'Welcome to Rivendell, Mr Anderson' :-D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 15, 2013 [video=youtube] Industrial to nie mój klimat, ale jakiś czas temu bardzo mi się spodobał ten kawałek : ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 15, 2013 muszę powiedzieć, że miałam ogromny dylemat, ale ktoś musi wygrać i tym kimś jest.... Sami :) Evi - 5 TheEscapist - 5 Freyja - 3 Sionqa - 1 Sami the Owl - 3 Nymphetamine - 1 BlackSymphonia - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 15, 2013 Cego można sobie zazyczyc.. to może teraz oryginalnie: Wrzućcie najdziwiniejszą piosenkę jaką znacie. Nie musi to być od razu "Narwhals", ale czymś w rodzaju "Gar Bar" Electric Six nie pogardzę :) Dziwne może być cokolwiek, tekst, teledysk (Jedno i drugie? :)) . Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o89uY3-1FuY :happy: Share this post Link to post Share on other sites