NightwishAnka 480 Posted February 7, 2014 [video=youtube] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 7, 2014 Rzadko się zapętlam na czymś, ale jeżeli już tak jest, to zazwyczaj to ten utwór: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 8, 2014 Będzie krótko, bo nie mam siły się rozpisywać. Punkt dla Simo - to było chyba największe zaskoczenie, bo kompletnie nie spodziewałam się, że mi się spodoba XD Evi - 19 Freyja - 16 Sami - 11 Sølvi - 17 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 1 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 8, 2014 No cóż, ja miałem podobnie z Kahi :D No cóż, zawładnęła nami xDDDDD To ja poproszę... Piosenkę zawierającą w tytule słowo "ogień" w jakimkolwiek języku i pochodzącą z gatunku jakim jest symfoniczny metal/rock ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 8, 2014 Nie chce mi się myśleć nad czymś innym :P Gdyby nie ograniczenie gatunkowe... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 8, 2014 Evi, nie wyświetla Twojego linku :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted February 8, 2014 Dzięki za zwrócenie uwagi. Poprawione. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 8, 2014 [video=youtube] uwielbiam ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 9, 2014 Frujo, żono moja, serce moje... I Ty przeciwko mnie? Twoja propozycja utwierdziła mnie w tym, jak bardzo nie znoszę Floor :D Evi, Twoja propozycja całkiem ciekawa, dużo lepsza od poprzedniej xD Choć słychać tutaj bardziej power metal, wezmę to pod uwagę. Jillian, ta piosenka nigdy nie przykuła mojej uwagi, inaczej nie było dziś. Dave, trafiłeś w mój czuły punkt. Kocham tę piosenkę. Zaraz po Restless i Jillian imo najlepsza od WT. Punkt leci do Dave'a ;) Evi - 19 Freyja - 16 Sami - 11 Sølvi - 17 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted February 10, 2014 Też bardzo lubię ten kawałek. Ok. Mam fazę na niektóre kawałki WT. Proszę o utwór typu The Heart of Everything (taki mistycyzm, ciężki, klimatyczny utwór, mogą być organy, skrzypce, growl. Ma być ciężki, symfoniczny, przeszywający utwór). Trudno będzie, ale nie wiem jak to inaczej przedstawić nie porównując do tego kawałka... Najlepiej posłuchać i zobaczyć. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 10, 2014 [video=youtube] Niestety długością nie dorównuje THOE, ale i tak jest świetne :P Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted February 10, 2014 A taka pierwsza myśl: Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted February 10, 2014 Dobra, myślałam chyba z pół godziny. Jak tu dorównać THoE? Dałabymcoś od WT, np. Stand my ground ale chyba nieo to Ci chodzi, żeby znów słuchać WT :D Daje więc pierwsze comi przyszło do głowy. Nie jest mega symfonicznie i wszyscy znają, ale już mi sie nie chce myśleć xD Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted February 12, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 18, 2014 PESANTE "SHAME". nie dam linka bo nie mogę, ale na YT na pewno jest. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Seppo 265 Posted February 18, 2014 Nie mam pomysłu, może Epica? [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted February 18, 2014 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BUlTPSFpPFc Dave - jest więcej niż 3 propozycje, a temat stoi - czas wybierać ^_^ Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted February 24, 2014 Sorki za wielkie opóźnienie, ale problemy z transferem i bardzo mało czasu dały za swoje... Wszystkie propozycje ciekawe, jednakże najbardziej zastanawiałem sie nad propozycjami Annaif i Solvi. Z jednej strony kawałek fajny, który pierwszy raz słyszę. Z drugiej strony Tristania i Vibeke, którą bardzo lubie. Ostatecznie wybrałem coś nowego, czyli kawałek podesłany przez Annaif i to do Cb leci punkt. Evi - 19 Freyja - 16 Sami - 11 Sølvi - 17 BlackSymphonia - 6 Maciek - 7 Pablito - 1 Nymphetamine - 8 Maggie- 6 Milla - 5 Jillian - 7 Dark - 4 Ares - 6 Nightfall - 4 NightwishAnka - 2 Dave_MaxXx - 2 Ivan - 1 Excalibur - 11 PaulaEija - 1 Scavenger -1 Izzy - 2 Annaif - 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 24, 2014 dzięki Dave :) nie spodziewałam się :). nie wiem czy to będzie powtórzenie, ale chciałabym piosenkę z Eurowizji, która najbardziej się wam podoba, nie musi to być zwycięska piosenka- wiem trudne zadanie, - tylko nie Waterloo, ABBY. wiadomo, poziom piosenek na tym konkursie bywa żenujący, ale może udało się wam wyłowić coś wartego posłuchania, :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted February 24, 2014 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted February 24, 2014 [video=youtube] edit: Lordi - hard rock hallelujah 1 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted February 24, 2014 Maggi twoja propozycja nie otwiera się, czy możesz napisać tytuł i wykonawcę (sprawdzę na YT). Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted February 24, 2014 Dobry wiking nie jest zły :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites