Guest Simo Posted May 3, 2013 Ja znam kilka takowych zespołów, ciekawe ile znajdziecie :D Może skłoni Was to do posłuchania :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 Do wszystkich' date=' którzy przestraszyli się życzeniem Simo - nic tak nie poszerza horyzontów, jak poszukiwanie nowych dźwięków, tak więc pokażmy mu, że potrafimy go zagiąć [/quote'] Kto zna jakieś ciekawe "rzygi" ze Słowenii? Zgłaszać, się chętnie posłucham :devil: Nie wiem jak to znaleźć, nie "przelecę" teraz całego youtuba przecież :P Dajcie jakiś hard core, groove, czy coś w ten deseń, jeszcze po słoweńsku najlepiej XD Ma być przejście z głęgokiego growlu do screamu i napierdalanka LOLOLOLO :-D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 Dobra, jeżeli do jutra nikt nic więcej nie zapoda Sionqa wygra walkowerem :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 Mogę dać jedyną piosenkę Siddharty jaką znam (słyszałam może jeszcze ze dwie :P), ale nie wiem czy to się z celem nie mija, bo to będzie ten sam zespół, który zaproponowała Sionqa. A, co mi tam: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 3, 2013 znalazłam dwie kapele... wybrałam jedną: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 No dobra... Siddhartę znam. Big Foot Mama nie znałem - punkt dla Evi ! Evi - 3 TheEscapist - 3 Freyja - 1 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 3, 2013 YeY ^.^ to teraz może hmm... jakiś ciekawy kobiecy wokal. coś mało znanego :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 3, 2013 [video=youtube] Nie wiem, czy to znane, czy nie :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 3, 2013 Już gdzieś się na forum przewinęło, ale mnie ten głos i taka muzyka po prostu urzeka: [video=youtube] Myślę, że generalnie mało znane ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 4, 2013 W całości po łacinie. Znasz? http://www.youtube.com/watch?v=TAJUcONZ12Q Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 4, 2013 Miałam mały dylemat co w stawić. Zespół tak trochę z moich okolic : P [video=youtube] Dobry, damski wokal :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 4, 2013 muszę powiedzieć, że przy tylu propozycjach miałam ogromny dylemat co wybrać. ale coś wybrać trzeba dlatego wygrywa Freyja :) Evi - 3 TheEscapist - 3 Freyja - 2 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 4, 2013 Jej, dzieki. ;) Musialo sie na prawde spodobać. Hmm.. to ja poproszę o metal z kobietą na wokalu. Ale ma byc baba z jajmi, czyli growl/scream i pochodne. :D Zaznaczam, że Arch Enemy znam, wiec tym mnie nie zagniecie. Macie trochę czasu, bo najprawdopodobniej propozycje odslucham dopiero późnym wieczorem. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 4, 2013 [video=youtube] A czy Masza Cię zagnie ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 4, 2013 [video=youtube] Znów coś polskiego ode mnie ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 5, 2013 to może tak :) [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pPx-MFaEERk Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Wszystkie propozycje mi się spodobały, więc postanowiłam wybrać tą, która jest dla mnie najciekawsza jako całość, nie tylko wokalnie. O Arkonie już słyszałam i to dzięki temu forum zresztą ;) Trzeba przyznać, że Masza jest świetna. Sionqa – promujmy polskie zespoły ^^ Odważnie z tą 11-minutówką, ale trochę mi wieje monotonią tam. Może nie ta pora na wprowadzanie się w trans? :happy: Ale porządne darcie się jest. Propozycja Evi – industrial? Piszę się na to, bo dostarczyło mi chyba najciekawszych wrażeń podczas odsłuchu, więc +1 Evi - 4 TheEscapist - 3 Freyja - 2 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 5, 2013 ooo no dziękuję za uznanie xD już powoli zaczynam mieć trudności z wyborem czegoś o co mogłabym was poprosić... może jakąś ciekawą ścieżkę dźwiękową z wokalem koniecznie. z gier, z filmów, seriali... czegokolwiek :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 5, 2013 [video=youtube] Jednak dam Ci tak, nie doczytałem, że mogą być filmy :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 5, 2013 Z Soundtracka do Tony Howk’s Pro Skater 3, kiedys namiętnie katowałam tę grę :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 5, 2013 TheEscapist wygrywa gdyż bo ponieważ właśnie skończyłam oglądać Atlas :) i dalej jestem pod wrażeniem :P ale w ostatniej chwili zauważyłam, że zmieniłeś utwór :P Evi - 4 TheEscapist - 4 Freyja - 2 Sionqa - 1 Sami the Owl - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 To ja ambitnie poproszę ... jakiś fajny pop :happy: Share this post Link to post Share on other sites