Nymphetamine 958 Posted September 17, 2013 Moja kołysanka ♥ Piękna piosenka ♥ [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 17, 2013 [video=youtube] milion serc ♥ ♥ ♥ Zasypiam tylko przy tym 1 Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 17, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wP68fWCiugg Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 17, 2013 Ok, ryzykuję. Najwyżej się nie spodoba, a może się jednak przekonasz? :P [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GwEgJjv8WUo Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 22, 2013 Pierwszy raz miałam tak piekielnie trudny wybór ^.^ Nymh - zawsze to lubiłam, bardzo kojący utwór. Jill - cudne, może nie milion serc, ale takie jedno wielkie na pewno, no i skrzypce ♥ Maciek - bez wokalistki kandydat do zwycięstwa :P No i Freyja - przekonałam się ^.^ a chyba przez to, że zebrałaś moje aktualne muzyczne "zboczenia", że tak to ujmę, to kolej na Ciebie :P Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 22, 2013 To teraz ja: szukam utworów z orientalnym motywem :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 22, 2013 To teraz ja: szukam utworów z orientalnym motywem :) Odsyłam do zasad: http://forum.nightwish.pl/watek-zapodaj-nute?pid=12692#pid12692 Wygrała Freyja, więc teraz jej kolej, spróbuj wziąć udział, to może dostaniesz swoją szansę :P P.S. odpowiem na posta poniżej. Ależ wszystko w porządku, każdemu może się zdarzyć ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 22, 2013 Oczywiście, przepraszam. Muszę się jeszcze wiele nauczyć :/// Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 22, 2013 Się małe zamieszanie zrobiło :-D Ale nic - Dave próbuj, to może niedługo nadejdzie i Twoja kolej. ;) ________________ I ryzyko się opłaciło, a wygrać się nie spodziewałam, dlatego teraz nie poproszę o nic skomplikowanego i pozostawię Wam sporą dowolność nakreślając tylko, że poszukuję klimatu (przede wszystkim!), raczej czegoś spokojnego i najlepiej instrumentalnego - w sam raz do wyciszenia na wieczór. Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 23, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 23, 2013 Motywacja do Excitera :P [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 23, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted September 23, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 23, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted September 23, 2013 Lubie też inne kawałki tej grupy. Przede wszystkim klimat :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 24, 2013 Wohooo - tyle propozycji, że będę miała mały problem z wyborem ^^ *** Evi - klasycznie, ale tak trochę ze smutkiem w tle, no i ten strzał na końcu :P to takie wyciszenie szokiem :D Jillian - ach, rozpływam się - klawisze, smyczki i ten roztaczający się spokój ♥ - jak narazie pierwszy faworyt. Solvi - no tak, wiem że jesteś teraz monoDMatyczna, ale ta propozycja też ląduje do worka "Faworyci". Chyba nie muszę tłumaczyć czemu :ninja: Sami - ha, znam to, a myślałam, że mnie zaskoczy. Ale propozycja niezła. Maciek - no tak, klimat niezaprzeczalny, wyczuwam także spokój i rozmarzenie, ale chyba jednak odrobinę przegrywa z faworytami ;) Marcin - początek wskazywał na coś nieco innego, potem wejście perkusji chyba trochę zaburzyło te "wyciszające własciwości" numeru, ale perkusja to jeszcze nic, chyba gitara całkiem zburzyła spokój, którego oczekiwałam. Niemniej "momenty były", że tak powiem. ;) Dave - nieliczny z numerów Nox Arcany, jakie już kiedyś słyszałam - nie jest źle, klimat oczywiście jest, ale nie do końca tego oczekiwałam, gdyż brakuje tu elementu, o którym wspominałam - wprowadzenia pewnego rodzaju spokoju/wyciszenia - tu jest raczej czający się w mroku niepokój. ;) *** Ok, wygrywa Jillian, bo ta melodia mnie przeniosła gdzieś hen, daleko i tak jakoś... chyba się wpasowała w odpowiedni moment ^^ ___________________________________ Ekhem, gdzieś nam się punktacja zapodziała kilka propozycji temu :confused: Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted September 25, 2013 Evi - 14 Freyja - 10 Simo - 7 Sami - 8 Sølvi - 10 BlackSymphonia - 6 Maciek - 6 Pablito - 1 Nymphetamine - 5 Maggie- 3 Milla - 2 Jillian - 4 Dark - 2 nightwishmaster666 - 2 Nightfall - 1 Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted September 26, 2013 Ojojoj, nie spodziewałam się, dzięki! ♥ Gdybym się spodziewała, to bym sobie wyzwanie wymyśliła wcześniej... tak na poczekaniu... może... Poszukajcie mi instrumentalnej wersji jakiejś ballady. Gatunek dowolny, ale jest jeden warunek: muszą być skrzypce :D Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted September 26, 2013 Nie wiem w sumie czy wpasuję się w Twoje oczekiwania, ale spróbuję ^^. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFmyuTM3iqg Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted September 26, 2013 Myślałam, że nic nie znajdę :P Ale potem przypomniałam sobie o tym: [video=youtube] Chociaż nie jest to tak do końca ballada... Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted September 28, 2013 Niech Cię nie zmyli początek :P [video=youtube] Na pewno to zaskoczenie z mojej strony :P (Misja x3 wykonana :cool: ) Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted September 28, 2013 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RjQxFKrAKCE Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted September 28, 2013 [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites