moondancer 20 Posted November 15, 2014 Witajcie. Ktoś mnie uświadomi jak włączyć to radio. Ciągle wyświetla mi się komunikat Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted November 15, 2014 Witajcie. Ktoś mnie uświadomi jak włączyć to radio. Ciągle wyświetla mi się komunikat Jaki komunikat? Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted November 16, 2014 moondancer to aktualny link do radio: http://www.tuomas-holopainen.com/en/radio/radio Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 13, 2015 Pytanie dla obeznanych ,Radio jeszcze nadaję np dziś ? Share this post Link to post Share on other sites
MartaS 11 Posted February 13, 2015 Widzę, że to forum jest źródłem wiedzy wszelakiej ;). Hm..... nastawiłam się na metal, a tu Vengaboys...... coś nie co mi opadło :). Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted February 13, 2015 Marta ,sam byłem tym zaskoczony ,zastanawiam,się czy to jeszcze jest to radio którego słuchałem dwa lata temu Share this post Link to post Share on other sites
MartaS 11 Posted February 13, 2015 Pablito, a znasz jakieś radio z metalowymi klimatami? Jeśli mam być szczera, to to radio Tuomasa jest znośne. Ja w pracy jestem zmuszona słuchać Vox-a. Przeciętnie 4 h dziennie disco polo lasuje mi mózg. Sorrki, poprawię się. Myślałam, że nie kliknęłam "odpowiedz". Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 20, 2015 Słucha ktoś z was Tomkowego radia ,ja sobie zapuściłem po długiej przerwie ,i jak na razie jestem zadowolony ,najpierw Seven Kingdoms ,a teraz Rainbow ,ciekawe co będzie dalej ,trochę się tnie ,ale u mnie nic nie jest z górki Edit : Super już drugi numer Iron Maiden w tym mój ulubiony Fear of The Dark Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted March 27, 2015 Kto dziś radia słucha ? Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 27, 2015 Kto dziś radia słucha ? Nikt. Wszyscy mają pewną ważną rzecz do przesłuchania :>> 2 Share this post Link to post Share on other sites