Guest Morderczyni Posted April 28, 2013 Nie doczytałąm godziny. Szkoda. I nikt nie wiedział? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 28, 2013 Wczoraj fejsbuk służył mi za komunikator,nie przeglądałem :( Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 2, 2013 Dziś również mamy kolejną dawkę muzyki: https://www.facebook.com/events/480389025367075/?ref=3 :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 9, 2013 Gra ! :D Aktualnie jesteśmy już po dwóch utworach z Imaginaerum - The Score! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 9, 2013 Jesteście? Lektura obowiązkowa, kto nie zaliczy- będzie żałował;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 22, 2013 Żeby ktoś przypadkiem nie przegapił. https://www.facebook.com/events/377265145726705/?ref=3 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 22, 2013 Po tym co puszczali ostatnio jakoś straciłam cały entuzjazm... I w ogóle admin wywalał z czatu każdego, kto napisał imię 'Tarja". Trochę to chore... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 25, 2013 Dziś jest świetnie, leci TPATP i gdyby nie głos Anety i jej styl byłaby to genialna piosenka:( Ale i tak to jeden z moich faworytów NW- chcę tu Floor:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 25, 2013 TPATP jest cudowny z Anette! Bo się pokłócę! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 25, 2013 Już trzecia piosenka Nightwish z rzędu! Mnie się podoba. Zwłaszcza, że Tarja śpiewa. Nie kłóćcie się. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 25, 2013 Dzisiaj puszczają tylko i wyłącznie nagrania z koncertów Nightwisha :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 25, 2013 Szymek, mi to nie przeszkadza. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 25, 2013 Chyba nie mają zamiaru całego koncertu z Osaki puścić ... Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 25, 2013 Jak podano: "We will also include the whole Osaka concert with Floor from from beginning to end" i słuchamy:) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 26, 2013 I w ogóle admin wywalał z czatu każdego' date=' kto napisał imię 'Tarja". Trochę to chore... [/quote'] Jak organizują jakiś eksluziw wywiad z Tuomaszem to na wstępie zaznaczają, że pytania o Tarję i sprawy osobiste są niedozwolone, ponieważ Tuomas sobie ich nie życzy. Widocznie taką ustalili politykę strony. Kwestią gustu jest czy to słuszne rozwiązanie. :) TPATP jest cudowny z Anette! Bo się pokłócę! A no i tu jest kwestia gustu. W TPATP z Anette podoba mi się wyłącznie ostatni rozdział - ten zaśpiewała naprawdę pięknie i wzruszająco! W refrenach mam wrażenie, że gdyby nie Marco to by orkiestracje i gitary ją zjadły na śniadanie. :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 31, 2013 Kto dziś słucha, zaczęło się:)? GLS z Buenos:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 22, 2013 Dzisiaj kolejna audycja. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 22, 2013 Leci, slucham. Kto jeszcze? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted June 22, 2013 Ja też słucham i Headbanding w akcji 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 26, 2013 Bardzo mało osób z DE słucha tego radia. Niezbyt lubię głos prowadzącego, ale robi to fajnie. Utwory prezentowane są z wysokiej półki, na prawdę świetnie słucha się tej audycji- polecam:) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted July 2, 2013 Bardzo mało osób z DE słucha tego radia. No to jutro będą mieli okazję. O 20:00 czasu polskiego. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted July 3, 2013 Przypominam, za 40 minut audycja :) Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted July 4, 2013 Dlaczego zawsze radio jest w tym dniu kiedy ja nie mogę go słuchać?? :-( Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 5, 2013 I kolejne perełki w radio- kto słucha? Share this post Link to post Share on other sites