Sami 3171 Posted August 14, 2014 Czy Ty chcesz, żebym zeszła tutaj? :> Jedyne Beauty and the beat, które uznaję to to: :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 14, 2014 Sami ja nie chcę, sama zeszłam jak usłyszałam samą muzyczkę. Więc zostawiła łapkę w dół i uciekłam. xD Sama posłucham kochanej pani podłogi. :) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2014 [video=youtube] Wysyłam to tutaj po raz sama-już-nie-wiem-który, ale... Ta piosenka nigdy mi się nie znudzi ♥ Kocham ją każdym, najkażdziejszym skraweczkiem mojego jestestwa ♥ ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 14, 2014 [video=youtube] Wysyłam to tutaj po raz sama-już-nie-wiem-który, ale... Ta piosenka nigdy mi się nie znudzi ♥ Kocham ją każdym, najkażdziejszym skraweczkiem mojego jestestwa ♥ ♥ To jest fajne, czemu ja tego nie zauważyłam wcześniej. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 14, 2014 Saruman śpiewa. :happy: [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 14, 2014 To jest fajne, czemu ja tego nie zauważyłam wcześniej. xD Fajne to mało powiedziane... To jest najbardziej przeurocza historia o gejach piratach, jaką zna ten świat :D @Maniek: Saruman-ent? Fajnie :happy: Pan Lee ma świetny głos, taki niski... Podkładał po Żaberzwłoka w "Alicji" ^.^ [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z16_mx1edG0 Taaak, teraz przez Ciebie będę tego słuchać. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted August 14, 2014 Millo, posłuchaj tego. :) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 14, 2014 Odtwarzam do 20 raz. Ja się pytam co się dzieje? xD [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 15, 2014 Ojej wam tu leci Rhapsody, ReVamp,a ja puściłam sobie Cradle of Filth- From The Cradle To Enslave :D Nie wiem czy ktoś widział teledysk do tej piosenki, ale jest genialny 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 15, 2014 Ojej wam tu leci Rhapsody, ReVamp,a ja puściłam sobie Cradle of Filth- From The Cradle To Enslave :D Nie wiem czy ktoś widział teledysk do tej piosenki, ale jest genialny Zgadzam się teledysk jest the best. :) Ja sobie słucham teraz Burzum. :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uyRUbC6F_Uc 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 15, 2014 Nightwish- White night fantasy :3 2 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 15, 2014 Instrumenty smyczkowe, to jest to. :) Uczyła się kiedyś grać na wiolonczeli, możecie sobie wyobrazić jak dawno to było. Ponieważ byłam wtedy połowę niższa od wiolonczeli 4/4. Teraz jestem od niej dużo wyższa. Taki wygryw. xD [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
annaif 325 Posted August 15, 2014 Rednex " Cotton Eye Joe" https://www.youtube.com/watch?v=VcDy8HEg1QY i " Spirit of the hawk" :) Z wikipedii: "Rednex – szwedzki zespół tworzący muzykę będącą mieszanką gatunków country oraz w niektórych piosenkach motywów pieśni Indian amerykańskich. Nazwa zespołu jest umyślnie zniekształconą formą amerykańskiego terminu rednecks, stosowanego dla mieszkańców południowych stanów USA." 1 Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted August 15, 2014 Instrumenty smyczkowe, to jest to. :) Uczyła się kiedyś grać na wiolonczeli, możecie sobie wyobrazić jak dawno to było. Ponieważ byłam wtedy połowę niższa od wiolonczeli 4/4. Teraz jestem od niej dużo wyższa. Taki wygryw. xD [video=youtube] Tak bardzo mój ulubiony zespół po NW :3333 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 15, 2014 Instrumenty smyczkowe, to jest to. :) Uczyła się kiedyś grać na wiolonczeli, możecie sobie wyobrazić jak dawno to było. Ponieważ byłam wtedy połowę niższa od wiolonczeli 4/4. Teraz jestem od niej dużo wyższa. Taki wygryw. xD [video=youtube] Tak bardzo mój ulubiony zespół po NW :3333 Widzę gusta podobne. :) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 15, 2014 :):):):):):):):):):):):):) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p6xaIPszwpo 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 15, 2014 Instrumenty smyczkowe, to jest to. :) Uczyła się kiedyś grać na wiolonczeli, możecie sobie wyobrazić jak dawno to było. Ponieważ byłam wtedy połowę niższa od wiolonczeli 4/4. Teraz jestem od niej dużo wyższa. Taki wygryw. xD Jeju, jak ja bym chciała grać na wiolonczeli... Albo na skrzypcach... Albo na tym i na tym... Kocham wiolonczele. I skrzypce. I włosy imć Toppinena *-* 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 15, 2014 Instrumenty smyczkowe, to jest to. :) Uczyła się kiedyś grać na wiolonczeli, możecie sobie wyobrazić jak dawno to było. Ponieważ byłam wtedy połowę niższa od wiolonczeli 4/4. Teraz jestem od niej dużo wyższa. Taki wygryw. xD Jeju, jak ja bym chciała grać na wiolonczeli... Albo na skrzypcach... Albo na tym i na tym... Kocham wiolonczele. I skrzypce. I włosy imć Toppinena *-* Z tych 3 rzecz. Włosy zdecydowanie wygrywają. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 16, 2014 [video=youtube] Jakie to jest piękne :rolleyes:. Czemu ja wcześniej nie lubiłam tego utworu :dodgy:. 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 16, 2014 [video=youtube] Jak ja tęskniłam za NW... (miałam małą przerwę ;)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 16, 2014 [video=youtube] Czemu ja lubię tę piosenkę x.X I czemu musi tak włazić w mózg x.X Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted August 16, 2014 Błagam zabierzcie mi internet, to nawet nie muzyka. xD [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted August 17, 2014 EPICA - Unleashed (Retrospect) ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
98wercia 457 Posted August 17, 2014 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted August 17, 2014 [spotify]spotify:album:0a5t6HeElUsxiFrdocSlBM[/spotify] ♥ Share this post Link to post Share on other sites