Milla 2534 Posted April 20, 2015 [spotify] [/spotify] Chyba się "wciągłam". Faaajne ♥ Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 20, 2015 Swój sukces odnieśli w latach 90-tych. Jeden z moich ówczesnych ulubionych zespołów. Myślałam, że po śmierci wokalisty Layne'a Staleya w 2002 roku to będzie koniec. Na szczęście grupa reaktywowała się i nadal powstają fajne numery. I ja nadal ich słucham :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 20, 2015 [video=youtube] Kolejny muzyczny twór, który do tej pory znałam właściwie tylko z nazwy. I od dawna planowałam to zmienić. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted April 20, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rG-Xuk4gcbs \m/ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 20, 2015 You're too mean, I don't like you.. ♥ [video=youtube] 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 21, 2015 Dziecko w szkole, mąż w pracy, zupa się gotuje;)...Można na fulll!! :) Zaczynam dzień od mocnego uderzenia! Na początek - klasyka. Weterani w najlepszej formie! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 21, 2015 Fajny song Anulka :), jeden z 3 które słucham z Metallica a ja to wracam do Ian Brown [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 21, 2015 Czy ktoś to zna? Czy ktoś pamięta? Jeśli nie, to polecam:) Znów lata 90-te;)! Dodam jeszcze, że słucham jak mam nerwa ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 21, 2015 [spotify]spotify:album:57d7iI3YmpeAvbJGmvLBVu[/spotify] Pierwsza płyta. 1996. Emi miała wtedy -3 latka. A Bri był taki młody. Z wyższym, bardziej piskliwym i mniej papierochowym głosem. Emi lubi. ♥ This lady of the flowers and her hypnotic gaze :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted April 21, 2015 Czy ktoś to zna? Czy ktoś pamięta? Jeśli nie, to polecam:) Znów lata 90-te;)! Dodam jeszcze, że słucham jak mam nerwa ;) Oczywiście, że zna :D Nasz szkolny licealny zespól nam to grał na każdym koncercie. Bo tylko to umiał xD A ja słucham sobie [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UXF9uHbAd9I Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 21, 2015 Czy ktoś to zna? Czy ktoś pamięta? Jeśli nie, to polecam:) Znów lata 90-te;)! Dodam jeszcze, że słucham jak mam nerwa ;) Oczywiście, że zna :D Nasz szkolny licealny zespól nam to grał na każdym koncercie. Bo tylko to umiał xD To dobrze, jeśli ktoś pamięta takie hity;)....czyli nie jestem jeszcze taka stara:)! PS: Nerwy już mi przeszły:-D Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 434 Posted April 21, 2015 Dzisiaj mam nastrój na odrobinkę klasyki :D Imo jeden z lepszych kawałków muzyki klasycznej, chociaż zarzuca mu się monotonię, mi się ten motyw podoba w całym utworze. Kocham w nim to, że zaczyna się od spokojnego piano, później dochodzi więcej instrumentów, żeby zakończyć się symfoniczną pompą, kocham kocham ♥ [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 22, 2015 [spotify] [/spotify] OH LILIIIIAAAAAN ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 22, 2015 [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted April 22, 2015 [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 22, 2015 [spotify] [/spotify] Emi usiłuje wyć z Tonym. Wycie z Joasią jest łatwiejsze. Z Joasią nie trzeba skakać o oktawę w górę, bo Joasia nie śpiewa tak nisko. Ale i tak... ♥ 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 22, 2015 Nie przepadam za Sagą, ale ścieżka jest całkiem niezła..Fajny tekst piosenki 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 22, 2015 [spotify]spotify:track:2YT8gOFHI76tJ2KXSlxxAJ[/spotify] http://www.tekstowo.pl/piosenka,johanna_kurkela,sin__nukut_siin_.html - jak miło sobie przypomnieć o tej wspaniałej dedykacji w komentarzach ♥ 2 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 22, 2015 [video=youtube] Milla jak robisz te bloczki ze spotify? Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted April 22, 2015 www.youtube.com/watch?v=SxOybZcRXhI Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 22, 2015 Milla jak robisz te bloczki ze spotify? Ja nie Milla, ale jak już przy okazji zauważyłam... @Ancient, robi się (prawie) tak samo jak z linkami z YouTube: [spotify]miejsce na spotifajowy link[/ spotify] *oczywiście bez spacji przed "/" Przy okazji: jak ktoś chce się dowiedzieć w jaki sposób dana osoba umieściła w swoim poście daną rzecz, to można sprytnie posłużyć się podglądem klikając na cytowanie - tam wiadomość jest w języku HTML (czy jak to tam się na forach nazywa :P) . 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 22, 2015 No fakt, BB code, w myśl programisty najnowszego oprogramowania bbcode, ma cytować pewnie wszystko. Najprostszy przykład, komentujemy fotę, z danego posta :). No trza by link mieć, skoro się nie da wklejać obrazka jak w wordpad. Dziękuję za pomoc Freyja, nie Milla :D [spotify] [/spotify] Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 22, 2015 Fruja mnie ubiegła. Widzisz, jaka miła ta Fruja? [spotify]spotify:track:6volmCQoET2Uw2x1b8OvCC[/spotify] ^^ 1 Share this post Link to post Share on other sites