Lucid Dreamer 186 Posted March 22, 2015 Przyjemna,akustyczna wersja ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Dorwish 4 Posted March 22, 2015 Za każdym razem gdy słucham tego utworu mam DRESZCZE ! I tak jest również tym razem. Czy ktoś z Was ma podobnie? :) Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 22, 2015 Jestem w fazie poznawania zespołu i to jest super. Share this post Link to post Share on other sites
Dorwish 4 Posted March 22, 2015 Za każdym razem, gdy słucham tego utworu MAM DRESZCZE. Czy ktos ma podobnie ?:) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 22, 2015 Za każdym razem, gdy słucham tego utworu MAM DRESZCZE. Czy ktos ma podobnie ?:) Rany, wieki temu tego nie słuchałam, ale pamiętam, jakie wrażenie zrobił na mnie ten utwór, kiedy dopiero zaczynałam się zagłębiać w muzykę NW. Taaaakie ciary. *_* [spotify] [/spotify] Emi śpi z duchami. ZNOWU. Czemu ja się wcześniej nie wzięłam za ten zespół, no czemu? Kocham ich każdym skraweczkiem mojego jestestwa ♥ Właśnie dotarło do mnie, że zaczęłam fazować na Nightwisha ponad dwa lata temu. Jak ten czas leci...! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 22, 2015 Za każdym razem, gdy słucham tego utworu MAM DRESZCZE. Czy ktos ma podobnie ?:) Oj tak :D chociaż wolę wykonanie Tarji z End of an Era ciaaaaaaryyy *.*. Za to Floor zmiotła mnie Romanticide z Showtime, Storytime. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 22, 2015 W mojej kolejce na spotifaju mam dwa kawałki lecące na zmianę: "No Human Can Drown" Xymoxów i "Sleeping With Ghosts" Zespołu Wiadomego. Jak miło się tak zapętlić ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 22, 2015 Ta piosenka jest magiczna. :) [video=youtube] 4 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 22, 2015 Polecam też cover Kamelota. ;) Share this post Link to post Share on other sites
Naevey 47 Posted March 22, 2015 Ghost Love Score jest niesamowite, jednak moim faworytem zawsze pozostanie She is my sin (: A ostatnio słucham tego: 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 22, 2015 [video=youtube] Przeglądam wątek "Zapodaj nutę" w poszukiwaniu nowych brzmień, ten zespół gra całkiem fajnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 23, 2015 ;) [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 23, 2015 [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wGMhOTIi1wc Piękne, ale zamiast się skupiać na nauce to chce mi się spać :P Share this post Link to post Share on other sites
Lucyfetka 829 Posted March 23, 2015 [video=youtube] Potrzebowałam trochę czasu, aby ten utwór w końcu we mnie wszedł. polubiłam tą albumową wersje, ale alternatywna bardziej zrobiła na mnie większe wrażenie. Już sam początek taki wydaje się tajemniczy, cichy, jakby pokazujące szarą rzeczywistość życia, a później bum i ten refren. Jakby ktoś wziął otworzył drzwi do życia wolnego od problemów, stresu, no nie wiem jak to wyrazić. Utwór daje mi do zrozumienia, żebym doceniała to co ma w życiu i oczywiście się z niego cieszyła 2 Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 24, 2015 Nowy singiel zespołu Muse zatytułowany Dead Inside ;) [video=youtube] 3 Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted March 24, 2015 Nowy singiel zespołu Muse zatytułowany Dead Inside ;) [video=youtube] No, tekstowo jest lepiej, niż w "Psycho", ale... Jakieś takie monotonne mi się to wydało. Co nie zmienia faktu, że narobiłeś mi ochoty na Muse. Jak tylko skończę z moją poranną dawką "Sleeping With Ghosts", to wezmę się za... hmm. "Black Holes" czy "Absolution", "Black Holes" czy "Absolution", a może któraś z tych starszych, których cały czas nie słuchałam... Dobra. Najpierw "Holes", potem "Absolution", a potem się zobaczy. Już. [spotify] [/spotify] Omnomnomnomnom *-* Our hopes and expectaaaaaaaatioooons Black holes and revelaaaaaaatioooons "Starlight" ♥ Kocham ♥ Ha, ci frajerzy siedzą w szkole i właśnie mają wf, a ja mogę się zająć naprawdę istotnymi sprawami jak na przykład słuchanie Muse ♥ Nawet chorowanie ma pewne zalety ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted March 24, 2015 hietAla to może coś mocniejszego :) ja z kolei się zabrałem za super trójce Nightwish, Delain, Within Temptation akurat w takiej kolejności słucham :D [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=maqCHOP35Rc Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 24, 2015 Wsiąkłam w nową płytę Tristanii i coś czuję, że długo stamtąd nie wypełznę :) Nawet nie wiem kto dla nich śpiewa teraz, kiedyś śpiewała Vibeke, nie? Czy Liv Kristine? O.o Dunno. *sprawdza* Mariangela, nie wiem kto to, ale bardzo mi się podoba jej głos ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted March 24, 2015 Coś dla fanów Eluveitie i Wintersun: ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 24, 2015 Mam ochotę na Kukurydze przed snem. :happy: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=npQU7wThC_U 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted March 24, 2015 Mam ochotę na Kukurydze przed snem. :happy: Marcin, Ty masz zawsze ochotę na Kukurydzki :D 3 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted March 25, 2015 Mam ochotę na Kukurydze przed snem. :happy: Marcin, Ty masz zawsze ochotę na Kukurydzki :D Cóż zrobić, to drugi po Nightwish mój ukochany zespół. :) Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 25, 2015 I tak pewnie nikt nie odpisze na posta lub sie nawet nie zainteresuje,ale odkryłem kolejny w miare ciekawy zespół z Holandii ;) [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted March 25, 2015 [spotify] [/spotify] ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Lucid Dreamer 186 Posted March 26, 2015 [video=youtube] 1 Share this post Link to post Share on other sites