Nightfall 809 Posted May 17, 2013 Evi ta druga jest bardzo fajna! Mogę się tylko przyczepić do transparentnego kapelusza Tuo xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 17, 2013 Evi ta druga jest bardzo fajna! Mogę się tylko przyczepić do transparentnego kapelusza Tuo xD wiem xD wstawiałam Tuo jak już cała reszta była gotowa i trochę głupio wyglądał... w sumie nie wiem po co tak zrobiłam, ale nie chciało mi się już nic więcej kombinować ;) kiedyś to pewnie poprawię :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 30, 2013 poprawiłam ten kapelusz na poprzedniej tapecie, tak chyba wygląda to lepiej xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 31, 2013 Evi, pozwiesz mnie do sądu, jeśli ci je ukradnę w celu ustawienia sobie czegoś ładnego? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 31, 2013 powiem tak: bierz co chcesz xD wszystko co tu wrzucam jest dla was ;) cieszy mnie, że się podoba :) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 31, 2013 Niebawem podrzucę Twoje tapetki na stronę, Evi. Ostatnio mam strasznie dużo projektów i dochodzą nowe, więc się dwoję i troję. :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 31, 2013 Łaaaa trzy Adriany :happy: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 2, 2013 Przepiękne tapety ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 2, 2013 Mhm. Ta ze Sleeping Sun jest super. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 2, 2013 no to jeszcze jedna :P 2 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 2, 2013 Evi, super coraz lepiej :) Co do kapelusza, jeśli masz jeszcze możliwość edycji, to spróbuj (dla porównania) ukryć fragment "N" za nim. We wakacje też spróbuję zrobić, takie tapety. Mogłabym wrzucić tu, którąś z foto manipulacji ale one są tylko inspirowane NW :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 2, 2013 tutaj z kapeluszem, który zasłania napis ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 2, 2013 Jak porównuję, to obie wersje super :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 2, 2013 Wreszcie bez Tuo i Anette :P Ale te poprzednie też są ładne, ale jak tak patrzę to coraz lepsze Ci te tapety wychodzą ^^ EDIT: Taka mała uwaga - nie myślałaś o formacie tapet na ekrany hm.. powiedzmy panoramiczne? Teraz ustawiłam sobie na próbę tę z Ever Dream i po prawej stronie mam taki biały pasek, bo jako tło mam ustawiony czarny. Ależ ja wybrzydzam :P Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 2, 2013 podaj rozdzielczość to będę robić ;) na razie wszystko robiłam pod swoją rozdzielczość ;) ale z panoramą też nie będę miała raczej problemu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 2, 2013 Dla mnie zrobiła na rozdzielczość 1440:900 z WT :) Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 19, 2013 Em... może trochę nieudane, ale mój nowy zeszyt. :D Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 20, 2013 Fajny! Tylko dlaczego różowy ? Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 20, 2013 Fajny! Tylko dlaczego różowy ? A dlaczego nie? To fajny kolor :P Rzuca się w oczy. I okładka AFF też była w takim kolorze :> Mi się podoba :) Też mam taki zeszyt różowy i czarny, ale nic na nich jeszcze nie powstało, bo nie miałam pomysłu :P Share this post Link to post Share on other sites
Spectrum 43 Posted June 20, 2013 Takie światło pada. Tak naprawdę jest czerwony. :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 20, 2013 Ania, masz coś do różowego? :D Nie każdy róż jest plastikowy :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 20, 2013 Ania, masz coś do różowego? :D Nie każdy róż jest plastikowy :P :rolleyes: Nic nie mam :P Trochę różowego nie zaszkodzi ale zeszyt to jakoś średnio mi się podoba Share this post Link to post Share on other sites