Guest Simo Posted May 13, 2013 Więc wszystko jasne, z Kubą wpierdzielamy się na 3 noce :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 ta, jasne :huh:.. chyba na korytarz :P Z jakim Kubą? O.o Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 13, 2013 Z kolegą, z którym będę się w Wawie gubił xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 E tam od razu gubił ;P Polecam tramwajami się przemieszczać, to trudniej się zgubić XD Nie mówiąc o metrze - jedna linia, więc jedziesz w te albo wewte - wystaczy rozróżniać literę K i M i już znasz kierunek, w którym powinieneś jechać. I nie radzę wchodzić do podziemi, szczególnie tych ogromnych, w samym centrum - Marszałkowska rulezz - zawsze się tam gubię :P Po Euro Centralny wyremontowany, pododawali znaczników, więc tragedii nie ma. Wklikasz se adres w jakdojade i problemu nie będzie. Z Centralnego zresztą na Polibudę dwa kroki :D (o ile to będzie się tam odbywało). Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 13, 2013 Podasz mi swój numer telefonu i będę dzwonil! :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 taa... o ile w ogóle będę na tym całym konwencie :P Na razie zakładam, że najprawdopodobniej tak. Ale różnie może być... Jak bedziecie wysiadać na Centralnym i to będzie na PW, to moge was stamtąd nawet odebrać :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 13, 2013 Nawet jeśli Cię nie będzie, to nas chociażby poinstruujesz jak gdzie dojść :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 No, powiedzmy :P Za dobra w tłumaczeniu nie jestem XD Zależy gdzie będziecie chcieli dojechać/dojść. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 14, 2013 Myślę nad tym Polconem. Są jednodniówki? W razie czego można sobie zająć miejsce na korytarzu na którym się padnie i zaśnie xD ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Pewnie będą :P Na Pyrkon były - zależnie od dnia - 15, 20, 25 zł :D Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Myślę nad tym Polconem. *.* Proszę bądź (o ile ja będę :P ) im nas więcej, tym lepiej XD Ale też bez przesady, żeby się pół forum nie zleciało znowu. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 14, 2013 *.* Proszę bądź (o ile ja będę ) im nas więcej' date=' tym lepiej XD Ale też bez przesady, żeby się pół forum nie zleciało znowu.[/quote'] W sierpniu będę miała do W-wy ledwo 120 km, więc myślę, że na jeden dzień co najmniej udałoby mi się wskoczyć ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 *.* Proszę bądź (o ile ja będę ) im nas więcej' date=' tym lepiej XD Ale też bez przesady, żeby się pół forum nie zleciało znowu.[/quote'] W sierpniu będę miała do W-wy ledwo 120 km, więc myślę, że na jeden dzień co najmniej udałoby mi się wskoczyć ^^ Ja do Wawy mam ponad 200 km i będę cały Polcon xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 14, 2013 Ja do Wawy mam ponad 200 km i będę cały Polcon xD No spoko, też bym była ale nie teleportuję się na sesję poprawkową później xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 14, 2013 Od 2 zaczynam, więc jeśli mi ustawią jakiś egzamin wtedy to odpadam na cały, bo będę musiała się wyspać a z W-wy busem 5h jazdy minumum :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Ja mam 4h pociągiem :happy: a 2 mam rozpoczęcie roku xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Pffff rozpoczęcie roku :P olać to XD Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted May 17, 2013 Czemu z góry zakładasz poprawkową?xD Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 17, 2013 Czemu z góry zakładasz poprawkową?xD Bo nasz kochany profesor już zapowiedział pierwszy termin na wrzesień, bo w czerwcu na jakiejś konferencji będzie :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 22, 2013 Dla zainteresowanych, działa już strona Polconu :) koszt zależny od czasu, kiedy kupisz bilet. od 50 do 70 złotych za 4 dni. pojedyncze dni kosztują 30 zł http://www.polcon.waw.pl/index.php/informacje/koszt No i problemem może być nocleg, bo jak na razie nie ma noclegu na konwencie, trzeba sobie samemu organizować. Więc teraz pytanie do Warszawiaków - ktoś byłby w stanie przygarnąć mnie i kolegę na te cztery dni ? xD Oczywiście o ile nie pojawi się możliwość nocowania gdzieś tam na konwencie (próbują to załatwić) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 24, 2013 No i problemem może być nocleg' date=' bo jak na razie nie ma noclegu na konwencie, trzeba sobie samemu organizować.[/quote'] Nie będzie spania na korytarzu xd ? :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 24, 2013 Próbują wynegocjować noclegi w jakiejś szkole, ale jak na razie im się to nie udaje :/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 28, 2013 Jeżeli dobrze pójdzie, to już na Polcon będę miał zrobiony strój megażółwia :happy: dzisiaj z koleżanką wpadliśmy na pomysł, jak można zrobić skorupę. Muszę tylko odłożyć koło 50 zł. Ona pomoże mi ze zrobieniem tego - robiła już nie jeden cosplay. A jeżeli nie na Polcon, to na przyszły Pyrkon już w 100% ^_^ However, szukajcie idioty łażącego z wielką skorupą żółwia na plecach xD Niestety na megawiewiórkę aktualnie nie mam pieniędzy. Może w przyszłym roku się porwę na metr bieżący futra jakiegoś i zrobię ogon? Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 28, 2013 A jeżeli nie na Polcon' date=' to na przyszły Pyrkon już w 100% ^_^[/quote'] Znajomy ma mnie wytargać na Pyrkon w przyszłym roku, bo się zgadaliśmy, że nie mieliśmy z kim pojechać, tak więc... będę się zgłaszać o przewodnika w razie czego :P Share this post Link to post Share on other sites