Nightfall 809 Posted April 16, 2013 Evi nie zniknęły. Są w zakładce "więcej". Pewnie, że do zmian da się przyzwyczaić. Tylko np. mnie fb służy głównie do kontaktów, do zdobywania informacji odnośnie wydarzeń, a nie do oglądania zdjęć, które teraz zajmują tak dużo miejsca... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 16, 2013 Wam też zmienił się już wygląd profilu? nie podoba mi się zupełnie, po co oni co chwila robią jakieś zmiany :( A rzeczywiście. Zmienił się. Nawet nie zauważyłam. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 16, 2013 Jak nie do zdjęć? A co z "Face".:D Źródło wydarzeń dla mnie to cenne nie jest, bo wszystko istnieje też po za fb. Zresztą najlepszym takim źródłem są znajomi. A na koncerty info na last.fm się znajdzie, albo przeszukam google. Na początku było lepiej na fb. :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 16, 2013 Evi nie zniknęły. Są w zakładce "więcej". Pewnie, że do zmian da się przyzwyczaić. Tylko np. mnie fb służy głównie do kontaktów, do zdobywania informacji odnośnie wydarzeń, a nie do oglądania zdjęć, które teraz zajmują tak dużo miejsca... u mnie się więcej wcale nie rozwija, nie wiem, może to przez to, że tam po lewej poblokowałam to, za dużo tego było. i były tam "filmy" tylko, że puste, tak jakbym nic do nich nie dodała. ale mniejsza z tym. nie potrzebuję tego do szczęścia, a już na pewno nie jak nie mogę sobie kolejności ręcznie ustalić. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 17, 2013 OMG! Ten nowy wygląd to jakaś masakra , z każdą zmianę jest coraz gorzej. Share this post Link to post Share on other sites
Sahara 159 Posted April 17, 2013 Nie lubię fejsbókowych zmian. Wcześniej było o niebo lepiej, niewygodnie mi się teraz przegląda informacje na profilach. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Okej, miałam tego nie robić, ale fuck it xd . Kto chce fb, to priv ; P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 Czyli, że natchnąłem Cię ? xD Ale ja nadal nie wiem, kim jest ta okładka Once w moich znajomych xD Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Tak to Twoja zasługa haha Hahahahaha zawsze spoko xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 A czemu nie podasz go tutaj? Do działu O Nas mają dostęp tylko zarejestrowani użytkownicy, więc praktycznie sami swoi ;). No jak wszyscy to wszyscy. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Haha w sumie to nie wiem xD Coś takiego w mojej podświadomości siedzi, co mi tak mówi : Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 JESTEŚMY PEDOFILAMI :HAPPY: Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 ♥ W sumie to nie myśleliście, żeby założyć na fb grupę, osoby z tego forum? xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 Na fejsbuku jest strona Nightwish PL, więc grupa raczej nie potrzebna, zwłaszcza, że wszyscy pogadać możemy tutaj ;p Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 19, 2013 Całkiem fajny pomysł- zakładajcie:) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Szymek niby tak, ale to zawsze inaczej :D Na fb można tak bardziej poznać ludzi xD czy coś, nie umiem tego wyjaśnić chyba o.o Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 19, 2013 Ekehmm najpierw to trzeba PODAĆ SWOJEGO FB, a potem zakładać grupę :P. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Pff, mój pomysł! Ale dobra, niech stracę, zakładaj :P Ale tylko dlatego, że mam jednego znajomego z forum :happy: Dobra, podam. Bo jeszcze mi wpier*olicie i tyle z tego będzie :< https://www.facebook.com/mariola.ciesla.7 huhu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 https://www.facebook.com/groups/160012004169737/ Fejsbukowa grupa forum. Można dołączać :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 19, 2013 I co tera będzie, wszyscy będą przesiadywać na fb. Korporacja fb wszystko pochłonie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 19, 2013 tam będzie taka pogadalnia. Aczkolwiek wydaje mi się, że i tak dużo osób (np ja) woli siedzieć tutaj ;p Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 19, 2013 nie wiem po co to potrzebne skoro mamy forum... ale ok, róbcie jak chcecie. ja się tam pokazywać nie będę :P Share this post Link to post Share on other sites
Maciek 1188 Posted May 19, 2013 Róbcie jak chcecie ale generalnie muszę się zgodzić z przedmówcami, również nie widzę sensu w dublowaniu czegoś, szczególnie że nie narzekamy na nadmiar ruchu tutaj to dublowanie forum, takie coś robią fanpage żeby mieć miejsce do rozmowy ponieważ nie mają swojego forum w sieci. A i na samym fejsbuku już jesteśmy i zawsze z forum możecie na naszego fejsa wejść przez ikonkę na dole ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 19, 2013 Nie sądzę, żeby forum przeniosło się na fb czy coś. Miałam już taką sytuację z innym forum (tzn grupa na fb). Na początku pisali tam, ale później wszystko ucichło i wchodzę tam tylko po to, żeby wiedzieć kto jest kim, bo sporo tam osób było. Share this post Link to post Share on other sites