Evi 1960 Posted July 20, 2015 My to wczoraj (no, właściwie już przedwczoraj, bo przed chwilą zrobiło się jutro :D) akurat jechaliśmy przez Warszawę, jak była taka mega burza. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek wcześniej widziała takie wielkie błyskawice, one wyglądały, jakby były strasznie blisko... Suuuper ♥ Rodzicom się mniej podobało, bo ten deszcz skutecznie ograniczał widoczność na drodze, ale ja uwielbiam takie "apokaliptyczne" widoki :happy: Ja właśnie czekam na taką apokalipsę, ale większość burz niestety omija moje miasto :( Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted July 20, 2015 Evi już samo to że udało ci się cyknąć fotę piorunowi to to już zasługuje na szacun za refleks ,ja kiedyś podczas burzy próbowałem (nawet z funkcją seryjnych zdjęć ) i nic jeszcze foty piorun a nie mam Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted July 21, 2015 Noooo, żeby zrobić takie zdjęcie to trzeba mieć naprawdę szczęście! To są ułamki sekund. Ale chociaż burzę w Rzeszowie miałaś, bo u nas to nic..Trochę pokropi i pogrzmi, ale żadnych "thunderów":( A mi się marzą właśnie takie błyskawice, kolorowe, rozświetlone niebo..Chcę prawdziwej burzy! I niech pada, bo w ogródku sucho.. Share this post Link to post Share on other sites