Ancient 322 Posted April 6, 2013 Serio, i co płaciliście coś? Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 6, 2013 Nic nie płaciłam, ale też żałuję że zakładałam konto bo teraz nie korzystam. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 Taka mała ciekawostka dla tych co mieli konto na Kinomaniak i ci co mają na zalukaj, oraz płacili, to wszystko co było dostępne na stronie nie wymagało posiadania konta. Po prostu wasza kasa poszła w błoto :) no znalazłem atlasik na zaluakaj http://dwn.so/v/DS8FE354C1 niestety nie mogę i dostałem taki komunikat :D : TRANSFER LIMIT DUE TO VERY HEAVY TRAFFIC ON THIS SERVER. TRY ANOTHER MOVIE. http://www.playtube.pl/filmy/dramat/54898-atlas-chmur-cloud-atlas-2012-lektor-pl.html nowvideo jest bez limitów ej kto ma głośniki? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 6, 2013 Już mi się miesza: są po dwa tematy dla Tarji i dla Anette. I jeden przeznaczony na dyskusje o tychże wokalistkach w Nighwish, a drugi dotyczący ich solowych karier. A potem i tak się komentuje to, co na bierząco i w końcu te tematy zaczynają mieć podobną (wręcz jednakową) funkcję. Nagle w temacie Tarja (w dziale o NW) pojawiają się jakieś wykonania z jej solowej kariery... Może połączyć te tematy albo po prostu nie offtopować? Tylko jak nie offtopować, jak niby temat nazywa się: Tarji lub Anette? Jak odpowiadam, to nie patrzę na dział w jakim się znajduję, a na temat.. 2 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 6, 2013 Właśnie robimy z tym porządek. Patrzcie gdzie piszecie czy w dziale o NW czy o artystach, oki? Połączyć się nie da , bo to dwie różne opcje:) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 Ja właśnie widzę i chyba też mnie to dziwi, bo jak by się przyjrzeć w obu tematach jest to samo :) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 6, 2013 E? A już myślałam, że widzę podwójnie ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 Ja nawet nie zauważyłem, że są dwa różne tematy xd Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 Ja też się nie spodziewałem Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 6, 2013 Ja nawet nie zauważyłem, że są dwa różne tematy xd LOL też nie wiedziałam, że są dwa... ja byłam przekonana, że tylko jeden jest :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 6, 2013 Bo to dopiero dzisiaj chyba został drugi wydzielony z tego co widzę ^.^ Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 6, 2013 Ja nawet nie zauważyłem' date=' że są dwa różne tematy xd[/quote'] No nie dziwię się. Nazwy tematów o Anette różnią się bodajże tym, że w ten przeznaczony omawianiu jej solowej kariery ma jej prawdziwe nazwisko Olsson :P i zaginął gdzieś w dziale "Artyści" XD No, ale teraz zostaliście uświadomieni, że są po dwa tematy i każdy ma nieco inną funkcę. Jest jeszcze jeden w dziale NW dotyczący ogólnie wokalistek w Nocnym Życzeniu ;) Nic tylko dyskutować :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 wydzielony, e tam, został odkopany :D Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted April 6, 2013 To również byłam nieuświadomiona xd Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 Ja nawet nie zauważyłem' date=' że są dwa różne tematy xd[/quote'] No nie dziwię się. Nazwy tematów o Anette różnią się bodajże tym, że w ten przeznaczony omawianiu jej solowej kariery ma jej prawdziwe nazwisko Olsson :P i zaginął gdzieś w dziale "Artyści" XD No, ale teraz zostaliście uświadomieni, że są po dwa tematy i każdy ma nieco inną funkcę. Jest jeszcze jeden w dziale NW dotyczący ogólnie wokalistek w Nocnym Życzeniu ;) Nic tylko dyskutować :D Już widzę te dyskusje :D Szkoda, że jest dość mało osób w ogóle chcących je podjąć :( Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 To gdzie teraz pisać o dziecku Anette? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 Załóż nowy temat - Anette Olsson - życie prywatne. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 6, 2013 [quuote]Już widzę te dyskusje Szkoda, że jest dość mało osób w ogóle chcących je podjąć ja chętnie podejmę :> Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 6, 2013 A o kapeluszach Floor? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 6, 2013 Już widzę te dyskusje Szkoda, że jest dość mało osób w ogóle chcących je podjąć Właśnie napisałam co sądzę w temacie: Wokalistka w Nightwish. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 6, 2013 Już widzę te dyskusje Szkoda, że jest dość mało osób w ogóle chcących je podjąć Właśnie napisałam co sądzę w temacie: Wokalistka w Nightwish. Widziałem, odpisałem nawet :D Share this post Link to post Share on other sites