Guest Simo Posted June 11, 2013 Widocznie nie widzieli mnie w towarzystwie znajomych ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 11, 2013 Ja tam jestem w pełni normalna 8) HEUHEUHEUHEUHEUHEUHEUHUE. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 11, 2013 Anette mi się wcale nie podoba. ani trochę. Amy Lee też nie. ani Sharon. w ogóle to chyba mało jest piosenkarek, które mi się podobają xD już prędzej aktorki by się znalazły :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 11, 2013 Czy jest na forum jakiś masażysta? :< Plecy mnie tak bolą, że nie wytrzymiem 3 Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 11, 2013 Córka chrzestnej mojej siostry ma przyjaciółkę, która się tym interesuje, więc można powiedzieć, że znam się na tym. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 11, 2013 " Córka chrzestnej mojej siostry ma przyjaciółkę" ♥ Wymasujesz plecki? :< Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 11, 2013 Musiałem się przygotować. Gdzie Cię boli? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 11, 2013 Ohoho nie umiem nawet wytłumaczyć xD Zapraszam, to Ci pokażę haha. (Ani trochę nie zabrzmiało dwuznacznie). Ja lecę ludziska. Dobrej nocy życzę ♥ (I czekam Scavenger na Ciebie ;> ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 11, 2013 Ja lecę ludziska. Przeczytałem "Ja liżę łożyska" xD W nocy Cię dopadnę i wymasuję xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 11, 2013 Cóż za propozycje pojawiają się na forum :O. Także tego, dobranoc wszystkim :). Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted June 12, 2013 Bonżur! Jestem niczym Kopciuszek. Miałem mieć dziś wolny dom - więc tyyle rzeczy zaplanowanych! No. Gdzieżby. Do przyjazdu rodziców mam zrobić duuuużo rzeczy. Akurat tyle, że się wyrobię jak przyjadą :D No. To tylko zrobić przelew i wracam do pracy. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 12, 2013 xhonek - ja też miałam być dziś sama w domu, a tu jednak plany się zmieniły :P Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted June 12, 2013 No i nie zrobię przelewu - brak kasy xD Do banku nie skoczę - wszelkie pojazdy, jakie posiadam są zepsute. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 12, 2013 piękna Tarja bez makijażu ♥ Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted June 12, 2013 Wygląda, jakby nie miała brwi O_o Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 12, 2013 http://mocnopomocni.pl/ - to mnie wykańcza po 23 zgadł Simone ,po 34 Tarję ,po 17 Tuomasa , po 18 Marco a nawet po 11 Kurta Cobaina ale po 45 pomylił Erno z Jukką przynajmniej w tym jestem mistrzem :p Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 12, 2013 Ona jest inna te rysy twarzy to jest piękne i te jej oczy ♥ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 12, 2013 Po 26 zgadł Anette Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 12, 2013 Kilka lat temu był "szał" na: http://en.akinator.com/ Ciekaw czy stworzyli swój czy wykupili jakieś prawa. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 12, 2013 Tuomas mi wyszedł :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 12, 2013 Pamiętam akinator, strasznie był modny i wszyscy podpisywali się angielskim :P. Co do Tarji, to, że nie jest kompletnie wytapetowana, to nie znaczy, że nie ma lekkiego makijażu, który ukryje to i tamto :-D. Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted June 12, 2013 Pamiętam tego dżina :) To chyba za czasów mojej podstawówki jeszcze było (czyli trochę dawno już... :)) A tak btw, szukałam całe przedpołudnie i w końcu znalazłam ;) Mój kostium na steampunkowego Larpa! Tylko teraz trzeba zakupić materiał (5 metrów tafty) i zabrać się do szycia :) Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted June 12, 2013 Obiecałam przekazać pozdrowienia od Estery: AshildLeonheart- jest na wyjezdzie, jak tylko wróci w lipcu nadrobi zaległości:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Cela 59 Posted June 12, 2013 Z tym, że w chwili obecnej Dżina chyba nie da się zagiąć... :) Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted June 12, 2013 Spróbujcie z tym żółtym czymś, co reklamuje Nju Mobile :D Delma była chyba najbliższym skojarzeniem. Share this post Link to post Share on other sites