NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Widziałam.Fajnie wyszło Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Fajnie, że ci się podoba ^^ Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Też muszę w końcu założyć własną galerie ale mam mnóstwo rysunków do zrobienia i jakoś nigdy nie mam czasu :( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Ja tam najwięcej rysuję na lekcjach :happy: Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Ja na lekcjach rzadko mam jakieś inspiracje do rysowania dlatego czytam książki. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 29, 2013 Nono ,wagary ,jak szkoda że już do szkoły dawno nie chodzę Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Żadne wagary Pablito ja po prostu byłam zbyt zmęczona po wczorajszej wyciecze by pójść do szkoły Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Ja na lekcjach bardziej bazgrolę niż rysuję. Chociaż czasem coś fajnego wyjdzie... Ten obrazek do The Escapist zaczęłam w szkole, tam na to wpadłam. Pablito, ja nie wagaruję, rodzice pozwolili mi zostać bo brzuszek mnie bolał. :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 29, 2013 nie no spoko przecież żartowałem hehe Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 29, 2013 Mieszka ktoś może blisko Ostrowca Świętokrzyskiego :happy: ? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Zgaduję, że to w Świętokrzyskim... Czyli nie :P EDIT: To znaczy, ja nie. Nie wiem jak reszta. Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 29, 2013 Zgaduję' date=' że to w Świętokrzyskim... Czyli nie [/quote'] Tak, świętokrzyskie :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 29, 2013 Nie! Ja mieszkam w Małopolsce Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 29, 2013 Chyba będę obierać ziemniaki z empetrójką. To dobry pomysł? Jeszcze z nadmiaru emocji w piosenkach skaleczę się w palec... Spróbujemy :-D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 29, 2013 Szalony pomysł ,uważaj jak ci skrobia z ziemniaka wpadnie do środka Mp3 to jej nie wyczyścisz Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted May 29, 2013 To dobry pomysł? Jak dla mnie to jedyne słuszne rozwiązanie. Mi robota bez muzyki po prostu nie idzie. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 29, 2013 Robota... Ja bez muzyki to nawet się nudzić nie potrafię :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 29, 2013 Ech a ja nie mam ani siostry ani brata na forum :( Ktoś chętny na zostanie moją siostrą / bratem? Chcesz dołączyć do moich trzech sióstr? Zawsze chciałam mieć młodsze rodzeństwo (młodsza siostra bliźniaczka się nie liczy). Pablito - największa ściema życia. WOS to jeden z najtrudniejszych przedmiotów. Od dwóch lat to słyszę. Zdawałeś? Ja tam najwięcej rysuję na lekcjach :happy: Ja na lekcjach uciszam koleżankę z ławki. Ewentualnie z nią gadam. Chyba będę obierać ziemniaki z empetrójką. To dobry pomysł? Jeszcze z nadmiaru emocji w piosenkach skaleczę się w palec... Spróbujemy :-D Tylko nie obierz przypadkiem słuchawek. Nie wiem, po co szłam dziś do szkoły. Szymek, powinnam cię posłuchać. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 29, 2013 ja też jak coś robię to zawsze zapuszczam sobie muzę ,nawet jak robię modele (co wiele osób dziwi) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 29, 2013 Nie wiem, po co szłam dziś do szkoły. Szymek, powinnam cię posłuchać. Widzisz, ja zawsze mam rację. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 29, 2013 Nie przechwalaj się. Przynajmiej wysłuchałam relecji koleżanki z jej wczorajszych wagarów. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 29, 2013 Nie przechwalam się. Ja tylko stwierdzam fakt ;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 29, 2013 To chcesz zostać moim młodszym bratem? Siotra chodzi po domu z aparatem. Wkrótce dostaniecie moją twarz. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 29, 2013 Okej, mogę zostać Twoim młodszym bratem. Share this post Link to post Share on other sites