Invidia 621 Posted May 16, 2013 Szymek wracaj! Ty dybuku. Skończyłyśmy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 16, 2013 A ja idę spać! Branoc! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 16, 2013 O 21? Emi: jesteś dziwny Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 16, 2013 Dybuk! Zdrajca! Uciekł nam :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 Pająk w łazience ;( weźcie go! Nie mam się jak wykąpać -.- Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 Nic nie dało ;( Chyba obudzę mamuśkę o.O Sama się z nim nie zmierzę! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 16, 2013 Najlepsza przyjaciółka z czasów dzieciństwa właśnie mi wbiła nóż w serce. Niech mnie ktoś przytuli. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 Najlepsza przyjaciółka z czasów dzieciństwa właśnie mi wbiła nóż w serce. Niech mnie ktoś przytuli. *tuuli* :< Ludzie już tacy są. Ile razy tego doświadczyłam, to szkoda gadać. A i tak dalej ślepo ufam ludziom, którzy zawsze mnie zawiodą, bo tacy już są! ;/ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 16, 2013 Idę się wyżalić poduszce i herbatce malinowej. Dobranoc. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 16, 2013 Idę się wyżalić poduszce i herbatce malinowej. Dobranoc. Dobranoc. Tylko nie smutaj za dużo, bo nie warto :< Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 A ja dzisiaj chyba zakupię kostkę! Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 17, 2013 Ale czego kostkę :D Ja zawsze jestem konsekwentny nie którym to nie odpowiadało w szkole, ale co mnie to :) I znalazłem odpowiednich ludzi do rozmowy. Jeśli ciebie i twoich zasad nie szanują to nigdy nie dadzą rady ci dorównać. Miałem sytuacje gdy ludzie przy mnie skłamali. To boli, bo nie wiem dlaczego. Szkoła to zło, powinni zmienić co nieco. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 Kupiłem sobie kostkę (w sensie plecak) ! :D I oczywiście naszywka NW ! Szkoda, ze mieli jedynie napis, w sensie nazwa zespołu. Planuję sobie zamówić z Rockmetalshopu jakąś okładkę płyty, czy coś :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 17, 2013 Szymek dawaj zdjęcie! Teraz będziesz tru albowiem masz kultowy plecak kostkę :happy:. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 Nie mam naszytych jeszcze. Dopiero wróciłem do domu :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 Aragorn jest ładny, ale Jackie to dużo ciekawsza postać ;) A Tuomas... To Tuomas ^^ Żeby nie spamować tam, NAJPRZYSTOJNIEJSZY TUTAJ TO JESTEM JA :sleepy: :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 17, 2013 Żeby nie spamować tam, NAJPRZYSTOJNIEJSZY TUTAJ TO JESTEM JA :sleepy: :cool: Szymon Skromny. :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 17, 2013 Tak, tak... Simo, zamiast zachwycać się sobą, zakładaj to konto na tym karaokeparty bo nie mam z kim wyć :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 Problemik ;p Ja aktualnie się zachwycam moimi naszywkami xD I ustalam sobie, jakie jeszcze chcę kupić xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 17, 2013 Jeszcze nie są na kostce ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 17, 2013 To jak już będą to pokaż. :-D Share this post Link to post Share on other sites