pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Jak sie polata z chłostą to wymyślą, ale trzymam kciuki :) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Mikrofon działa :3 Zrobiłam wielki powrót na karaokeparty.com i śpiewałam Walking In The Air z moją chrypką :P Jak ja nie dbam o to gardło :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 Freya to ten pająk o którym ci mówiłem masz teraz na zdięciu Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 BRING MI HOŁM OR LIW MI BI MAJ LAW IN DE DARK HART OF DE NAJT! Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 14, 2013 A może zrzutka na takie ciapki dla Freya?;) Te "pięknotki" krzywdy nie zrobią:) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 dobry pomysł Beatko jak Freya lubi pająki to prezent jak znalazł Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Ja nie lubię pająków :P Tego awatarowego lubię za oczaka, ale tylko dlatego że jest na zdjęciu ! Wszystkie robale w zasięgu wzroku i ręki zabijam, chyba że jest to wielka latająca ćma lub chrabąszcz O, może poszukam jakiejś biedronki (bo je akurat lubię), co by się tu niektórzy nie oburzali, a inni nie zaczęli mi wciskać na siłę bamboszy w kształcie pająka :P O, a może pszczoła, bo nikt mi nie powie że nie jest pożyteczna ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 pająków się nie zabija bo przynosi to pecha Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Pająków raczej nie zabijam - wciągam je odkurzaczem :happy: albo łapię w coś i wywalam za okno. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 To ja je w wannie topię :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 A też się zdarza(ło), bo już wanny nie mam :P Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 Niektóre pająki ,potrafią pływać ,ale ja najbardziej lubię Tarantule i ptaszniki Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 One tak fajnie spływają z wodą ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 A nie myślałeś o hodowli takiego? Myszki zjadają, czy tam co :P Jak węże XD Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Ja brutalnie morduje każdego pająka, duże małe, ochydne czy ładne. :) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 JA CHCIAŁEM WĘŻA, ALE RODZICE SIĘ NIE ZGADZAJĄ ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 A ja brutalnie każdego komara :happy: Aż krew z niego tryska (o ile był wcześnien najedzony - a staram się do tego niedpuścić oczywiście) :devil: Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 Tak ,komara też demoluje aż z ich krew leci,a dużym to skrzydła odrywam a potem nogi Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 14, 2013 Nom, komary tylko wkurzają bo po nic innego nie są Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 No ja je muszę zabijać, bo inaczej będę miała megabombla - jakaś reakcja uczuleniowa ;/ Nienawidzę komarów -.- Pająki z naszej szerokości geograficznej są niegroźne, więc takiego parcia na zabijanie ich nie mam, no i przędą sieci, w które łapią wszystko czego nie lubię - obrzydliwe (z wyglądu i nie tylko) owady XD (except pszczoły miododajne of course ;) ) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 14, 2013 Sami z nas mordercy :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Ja jestem prosiakiem. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Mordercy mordercami, ale... 400 stron w pogadalni :happy: Rządzimy ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 14, 2013 Ja jak mam bąbla po komarach to je nakłuwam igłą i przebijam wyciskając jad,a jak komar siedzi na ręce np i rozciągnie się skórę z 2 stron to komar może zrobić bum Share this post Link to post Share on other sites