BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 oh, przestań... bo się zawstydzę... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Możesz się wstydzić, pozwalam :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Fajne włosy ;p trzydniowy zarost zawsze spoko ;p Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Włosy... Niedawno podciąłem jakieś 15 cm :D A zarost ... Mam, bo nie chce mi się golić :D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Jak mogłeś!!! Nigdy więcej nie podcinaj włosów, to takie nie gotyckie. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Podcinanie włosów jest złe i niedobre, Szymku :/ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 12, 2013 oj cicho, może zagęszcza :) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Zagęszczanie od końcówek? :P Raczej od cbulek - na głowe jakieś "paćki" się kładzie ;) Końcówki, to jak się rozdwajają, a 15 cm to dość sporo. Było 5 obciąć ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 12, 2013 Ja tam nie wiem gdzie zagęszcza czy od cebulek czy końcówek :D A ja przez kilka dni, znalazłem 3 włoski rozdwojone :/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Musiałem ściąć, bo miałem strasznie porozdwajane oraz słabe włosy. Babcia, która jest fryzjerką powiedziała, że to je wzmocni :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Brzoza_smole%C5%84ska Brzoza :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 12, 2013 Freyja błagam Cię, zmień ten avatar ;< Komu się nudzi i będzie tak dobry znaleźć mi film 'Pan Tadeusz' (online, free) najbliższy książce? :< Będę go wielbić xD Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Pana Tadeusza nie mam, ale jest za to owoc mojej jakże ciężkiej pracy :3 Emppu ciąg dalszy. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Hihi, i special thanks dla mnie w opisie :3 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 12, 2013 Już sobie znalazłam :c Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 12, 2013 Freyja błagam Cię' date=' zmień ten avatar ;<[/quote'] Też nie lubię owadów i boję się pająków. Ale ten ma takie słodkie oczka :devil: Poza tym to tylko zdjęcie ;) Chyba, że chodzi o co innego? Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 13, 2013 Freyja błagam Cię' date=' zmień ten avatar ;<[/quote'] Też nie lubię owadów i boję się pająków. Ale ten ma takie słodkie oczka :devil: Poza tym to tylko zdjęcie ;) Chyba, że chodzi o co innego? Niee, haha, po prostu jest obrzydliwy ;o fuj fuj, nienawidze pająków ;o Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 Uważaj, bo zmienię na jeszcze większego ^^ Nie no, jak znajdę jakiś ciekawy awatar i ten mi się znudzi to zmienię... niewykluczone że całkiem niedługo ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 13, 2013 Ja do pająków nie mam nic ,a oczka ma rzeczywiście słodziutkie jak kiciuś ze Shreka Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 13, 2013 Okay. Wytrzymiem jakoś xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 Wytrzymiem jakoś xD To się cieszę ;) a oczka ma rzeczywiście słodziutkie jak kiciuś ze Shreka Może nie jak kiciuś, ale tak słodki jest XD Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 13, 2013 Nie no Freja mnie to się skojarzyło z kiciusiem z Shreka ,jest jeszcze inny pająk z Ameryki południowej ,który ma jeszcze fajniejsze oczka Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 13, 2013 O, to podeślij zdjęcie ^^ Albo podaj jak się ten pająk nazywa, jakaś gatunkowa nazwa? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 13, 2013 No właśnie ,ma piekielnie skomplikowaną łacinską nazwę i nie mogę sobie jej przypomnieć ,ten pająk jest bardzo jadowity ,wystarczy minimalna ilość jadu aby zabić dorosłego człowieka Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 13, 2013 Straszcie dalej, nie przeszkadzajcie sobie. Share this post Link to post Share on other sites