BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 hahahahahahahaha... jakis gościu się wypierniczył na skuterze pod moim oknem. Mówiłam że to miejsce jest pechowe. Jak ktoś w skrzynkę nie wjedzie to zawsze coś... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Nie bawię się z Wami ... :( Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ale Szymek... nie stresuj się ; ) Pyszczek do góry ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 12, 2013 Ooo ! Jak porywacie NW, to ja chce Marco na wyłączność :happy:. Proszę, proszę, proszę... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Na jaką wyłączność? A ja to niby co? Nie odbierzesz mi wikinga! Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ok. A więc tak. Milla używając swoich wdzięków zwabia (wabi?) chłopaków do autokaru (po wcześniejszej masakrze z kierowcą). Snuje im historię o przepysznych Kaszubskich (nie made in czajna!) truskaweczkach. Ja was przechwytuję na granicy. Co dalej? Bo sięna serio wkręciłam *.* Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 12, 2013 Odbiorę, odbiorę xD. Pociągnę za brodę i jest mój :happy: Dobra dość, bo zaczniemy się kłócić jak jakieś słitaśne fanki Biebera... :/ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Hm... Dalej wieziemy ich do Gołębiewskiego w Białymstoku, tam będą spotykać się z fanami :3 Ale jak rozwiązać problem z wpuszczeniem ich na prom? Wiem! Naślemy piszczące fanki Tuomasa na ochronę! EDIT: Nie odbierzesz :P Marco będzie wspólny :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Wy sobie Marco bierzcie. Przynajmniej będę miała Emppu tylko dla siebie :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Pff mam lepszy pomysł. Zapakujmy ich do walizek na czas przepływu. Potem się ich uwolni. Ja biorę Tuo i Emppu do Poznania. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Pff... Ja chcę wszystkich. Po kolei. No, może Jukki tak nie wielbię, to jego wam oddam. Ale Marco i Emppu obowiązkowo. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Szkoda że nie można się podzielić Emppu. Za mały. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Będziemy się nim wymieniać! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Wiem! Pobawię się w Kevina samego w domu i zamiast w samolot do Francji wsiądę na samolot do Finlandii! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Ludzkości, nie spamujemy już tyle bo Invi nie może się skoncentrować na swoim Emppusiowym filmiku :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Właśnie! Tu się pracuje! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 A ja tam spamuję piosenkami na facebooku. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Widzę właśnie. Nie ma mnie! Efekty za ok. godzinę. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Dziecko fejsbuka ;p Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 A ja nie mam fejsa, wyróżniam się! :D Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ja sie zastanawiam nad usunięciem od pół roku. W sumie, wtedy straciłabym całkowitą łączność ze światem... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Bardzo czarna truskawko, zaproś mnie do znajomych! Szymek Simo Wojciechowski! Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Jesteś pewien, że chcesz moją jakże skromną osobę w znajomych na fejsie? ;> Poszło! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Przystojna waćpanna z Ciebie! Share this post Link to post Share on other sites