Milla 2534 Posted May 12, 2013 Zostawić ich na chwilę i już Nazgulami się szczują :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 12, 2013 Dzień jak co dzień, eh Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Ja was za niedługo opuszczę na pewien czas. Komu przywieść pamiątkę z Francji? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Mi! A ja ci przywiozę coś z Finlandii :3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Dobrze, przywieź hobbita w walizce, ale siekierę sobie odpuść ;d Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Ale jak nie wezmę siekiery to nie zmuszę kierowcy żeby jechał do Kitee szukać chłopaków w saunie... :/ Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 W sumie racja. A scyzoryk w wersji Szymka, czyli MEGA? Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Chce pukiel włosów z głowy Toumasa : D Tuomasa* Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 A nie wolisz, żebym uprowadziła całego Holopka, a nie tylko jego włosy? Najlepiej by było porwać ich wszystkich :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 12, 2013 Musiałabyś brać 5 walizek... albo ich wszystkich na smyczy :happy: o czym ja myślę... Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Na pewno nie będą ich szukać.... ; P A potem na pierwszych stronach Pudelka "Szalona Nastolatka z Polski uprowadziłą członków słynnej fińskiej kapeli Nightwish" - sławna będziesz ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Jakie pięć... Floor nie chcę :P Jakbym ich porwała to siedzieliby grzecznie w autokarze, a nie w walizkach... Tylko potem byłby problem z przemyceniem ich na prom/samolot/czy czym tam będziemy podróżować. Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted May 12, 2013 Milla porywaj wszystkich :) Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Jak promem to odbiorę was w porcie ;p Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Na pewno nie będą ich szukać.... ; P A potem na pierwszych stronach Pudelka "Szalona Nastolatka z Polski uprowadziłą członków słynnej fińskiej kapeli Nightwish" - sławna będziesz ; ) Ja chcę być sławna z własnego zespołu, który kiedyś założę (marzenia), ale w sumie z takiego czegoś też ciekawie by było zasłynąć :P Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Dostaniesz potem najlepszy apartament w kraju, z kratami zamiast drzwi ^^ full wypas. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Ja w czerwcu będę w Finlandii... To może na raty ich porywamy? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Ee, nieciekawa perspektywa :P Wiecie co? Lepiej by było, zamiast porywać siłą, przekonać ich do pojechania ze mną siłą perswazji :happy: Zamiast odrabiać lekcje, gadam o porywaniu Najtłisza... >.< Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Ee, nieciekawa perspektywa :P Wiecie co? Lepiej by było, zamiast porywać siłą, przekonać ich do pojechania ze mną siłą perswazji :happy: Zamiast odrabiać lekcje, gadam o porywaniu Najtłisza... >.< Mam tak samo. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ja zamiast przerabiać temat maturalny proponuję swój udział w porwaniu... Powiedz im, że nie długo zacznie się sezon na truskawki to może się skuszą ;p Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Niezły pomysł, Symphonio :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 12, 2013 Truskawki ♥ Czy goci lubią truskawki? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Hm.. Dlaczego nie? :D Tylko dobrze by było, żeby były to CZARNE truskawki. Może zapytaj Mrocznego Pana, czy on je lubi. Share this post Link to post Share on other sites
BlackSymphonia 24 Posted May 12, 2013 Ale tylko pokryte pleśnią ;p bo są wtedy mhhhroczniejsze Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 12, 2013 Tak, tak, dobrze prawisz. Mhhhhhhrok to podstawa. Share this post Link to post Share on other sites