Milla 2534 Posted May 6, 2013 Aaa :D Wiesz, najpierw nie mogłam jej ustawić bo jestem żółta a teraz umówiliśmy się, że do piątku zostawiamy bałwankowe avatary i sygnaturki. Ale w piątek ustawię Emppu :3 Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 No ja wiedziałam, że jak przyjdę to się wszystko uspokoi. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Tylko jeden post? Jak mnie nie ma, to cichnie, Invi, to nie kwestia twojej obecności :P Poszłam tylko zrobić sobie kanapkę z salami... xD Chyba się wezmę za Nightmaila, prawie skończyłam Anette - czerwiec 2007. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 Aha. A czemu nie mogę do Ciebie napisać wiadomości? ;c Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Albowiem... Hm... Nie mam pojęcia ;c Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 Włącz prywatne wiadomości xd Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Ale one są włączone... Muszą być.. Czekaj, sprawdzę xD EDIT: A jednak nie były! Cwane to forum :P Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 7, 2013 Jak tam matura z Polskiego? Podobno nie taka straszna jak pisali :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 7, 2013 Dzięki :D Nox Arcanę poznałem niedawno, ale są świetni w tym, co robią ^^ wow, więcej takiej muzyki! ♥ Uwielbiam takie klimaty : D Dlaczego to napisałaś w "Przywitaj się" ? :D Nox Arcany album jak słuchasz, to nie wiesz kiedy kończy się jedna piosenka, a zaczyna kolejna xP Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 7, 2013 Weź właśnie teraz ogarnęłam, że napisałam w złym temacie hahaha idiota ^^ Czasami bywa : D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 7, 2013 A ja od, hm, cholera wie, ilu minut, siedzę i kminię na co zagłosować w plebiscycie. Te dylematy... x_X Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 7, 2013 Tak samo miałam dylemat teraz w 'zapodaj nutę'. W końcu się poddałam. Po prostu za dużo ulubionych piosenek ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 7, 2013 A ja myślałem, że to będzie łatwy temat ... :/ Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 7, 2013 Do zapodaj nutę to ja nawet nie próbowałam wybierać czegokolwiek, wiedziałam, że nie dam rady :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 7, 2013 Napewno nie dla mnie : Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 7, 2013 Ech... Zagłosowałam. W następnej rundzie będzie jeszcze gorzej. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 7, 2013 Jak mogłaś zagłosować na White Night Fantasy ? Przecież to jest cudowne :( Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 7, 2013 Nie mogłam się zdecydować, a tego rzadko słucham... :/ Powiem tak: głosowałam z bólem serca, tylko głos na Cieślę przyszedł mi łatwo :-D Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 7, 2013 Nox Arcany album jak słuchasz' date=' to nie wiesz kiedy kończy się jedna piosenka, a zaczyna kolejna xP[/quote'] Chyba, że są ciągle reklamy na yt ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 7, 2013 A kto powiedział, że NW być nie może ? :P Oj bałwanie Ty, bałwanie ... xD Żeby nie spamować tam gdzie nie trzeba ( patrzcie jaka ja porządna :P ) . Myślałam, że tu chodzi o to, by oprócz wybierania najlepszych piosenek na dany temat, chodzi o poszerzanie muzycznych horyzontów. A jak całą dyskografię NW zna połowa forum to to trochę bez sensu. Chyba, że naprawdę jest bałwanem? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 7, 2013 Od tego jest adblock :) - to do Nymphetamine :D Maggie, powiedziałem ulubiona, nie mówiłem, że nie może być NW :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 7, 2013 Maggie, powiedziałem ulubiona, nie mówiłem, że nie może być NW :D Dobra, wiem, jestem głÓpia :( . Idę spać, dać se siana itd. :P Share this post Link to post Share on other sites