Invidia 621 Posted May 6, 2013 240 nieodebranych, oszaleliście O.O Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 Tak Invidio. Dziś przekroczyliśmy na wyższy stopień szaleństwa :happy: Btw, może zostaniemy tacy zbałwanieni na dłużej niż 24h ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Żałuj, że cię nie z nami było :P Mieliśmy bałwankowe szaleństwo ♥ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 Żałuj, że cię nie z nami było :P Mieliśmy bałwankowe szaleństwo ♥ Ona nie jest żółta, nie zrozumie. :sleepy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 No tak... Ale szaleństwo, niezależnie od kolorku, było godne uwagi :3 Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 6, 2013 A do W-wy nie dałabyś rady się wyrwać Maggie ? Nie wiem, nie wiem. Może po dłuższym błaganiu (czytaj: 2 miesiące błagania) i zapewnianiu, że nie jesteście pedofilami ? Warszawa byłaby dla mnie lepsza. Ale bez przesady, aż takim bożyszczem nie jestem byście musieli jeździć niewiadomo gdzie, tylko dlatego, bo mi się tak chce :P . Trudno, za parę lat się zobaczymy :D. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 6, 2013 Btw' date=' może zostaniemy tacy zbałwanieni na dłużej niż 24h ? [/quote'] Tydzień? Znaczy do piątku? Do następnej tury głosowania na ulubiony utwór NW? Znaczy teraz mamy 24h, a potem kolejną 3 dni... to akurat do piatku :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 Czekajcie, tylko ogarnę resztę, to przeczytam wasz offtopik :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 Okej ! To do piątku! Btw, może wtedy zorganizujemy strajk o głowy członków NW zamiast gwiazdek ? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Hm.. No dobra, to wygląda genialnie :D Ale potem już ustawiam sobie tego Emppusia w sygnaturce. (jestem strasznie zajęta fizyką, jak widzicie :P) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 6, 2013 Okej ! To do piątku! Btw, może wtedy zorganizujemy strajk o głowy członków NW zamiast gwiazdek ? :happy: Ustalone XD A co, dowiedziałeś się, ze nie ma 7 gwiazdki? czy jednak jest? Znów będzie bitwa: która głowa jako pierwsza? :P Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 6, 2013 Czyli od najmniejszego? :P Czyli Marco z warkoczykami z brody będzie na końcu? :( Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 6, 2013 Emppu Czyli idziemy wg. wzrostu? Ok, czyli Floor na końcu... to nawet pasuje :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 6, 2013 A najwyższy nie jest czasem Tuo? Albo Floor? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Możemy zrobić od najjaśniejszych włosów do najciemniejszych. Wtedy Marco będzie po Emppu :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 6, 2013 Okej ! To do piątku! Btw, może wtedy zorganizujemy strajk o głowy członków NW zamiast gwiazdek ? :happy: Ustalone XD A co, dowiedziałeś się, ze nie ma 7 gwiazdki? czy jednak jest? Znów będzie bitwa: która głowa jako pierwsza? :P Skąd wiedziałaś, że pytałem Adiego o siódmą gwiazdkę ? xD Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 6, 2013 powie mi ktoś o co chodzi z tym strajkiem? bo chyba mnie coś ominęło :( Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted May 6, 2013 powie mi ktoś o co chodzi z tym strajkiem? bo chyba mnie coś ominęło W zasadzie jest już po, ale zbałwanienie pozostało :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 6, 2013 Przestudiuj sobie, Evi, ostatnie 14 stron pogadalni :happy: (Szacuję) Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted May 6, 2013 kto z was jest warszawiakiem chętnym na wspólne piwo? Share this post Link to post Share on other sites