xhonek 26 Posted April 2, 2013 Admini teoretycznie się nie odzywają. Cytując Somerville'a: ''tell me why?'' :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Wiem, to moja wina. Pewnie mnie też, czeka ścięcie tematów. Siebie najtrudniej kontrolować eh Dodam tyle życie jest do kitu, a ja nie mam w domu się do kogo odezwać. Nie mogę patrzeć na ludzi którzy są smutni, dlatego tak zaciekle walczę o moje poglądy. Potem można nawet ze wszystkimi poglądami, tak się zachować. Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 2, 2013 Ancient jeśli tak bardzo kogoś potrzebujesz to ruszaj w miasto, kto wie może poznasz kogoś kto poprawi ci humor i będzie miał podobne poglądy? No już, won od komputera i na dwór! :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Tutaj, chyba bym się ośmieszył :D Co ty na dyskotekę chcesz mnie wysłać. No nic będę się z tym bił do puki nie wyjadę, albo sobie kogoś znajdę. A tak na marginesie co tak cicho, już gwiazda znikła, to cisza heh Na te beznadziejne wieczory, nic nie poradzisz. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Gadasz jak mój kumpel. Wiecznie mi płacze, że nie na nikogo. Ja w takich sprawach zdaję się na los. Nie wiem czemu - po prostu uważam, że to jest GDZIEŚ zapisane :) Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 2, 2013 Nie to, że na dyskotekę czy coś, sama nie wiem... Ja w sumie nigdzie nie wychodzę, i raczej mi z tym dobrze, więc nie wiem gdzie poznaje się nowych ludzi... Wymyśl coś, dla chcącego nic trudnego ;). Zamiast się zastanawiać działaj! Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Nowi ludzie poznają mnie :D ja też na ogół nie poznaję nowych ludzi - na żywo :D najłatwiej mi przez internet. O właśnie - INTERNET! Może jakiś portal randkowy? :D Share this post Link to post Share on other sites
Agnees 62 Posted April 2, 2013 A ja najwięcej ludzi poznaję na koncertach x) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Czasami mnie trafia samotność, że nie mam jakiejś dziewczyny, ale rzadko. No założyłem jakiś czas temu konto. Tak na prawdę to chodzi mi o kontakt z ludźmi, w domu o to nikt nie dba. Boli mnie sytuacja rodzinna. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Nie chodzę na koncerty :D znajomych poznawałem też dzięki takiemu wynalazkowi jak ''leczenie uzdrowiskowe''. Czyli sanatoria. Wystarczyło być 2 razy - a liczba znajomych na fejsie znacznie wzrosła :) ale i tak trauma została... Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Szczerze, polecam Woodstock, odpoczynek od wszystkiego, wspaniali ludzie. Jak będą dbac o to by nie wcisnęły się tam głupie gwiazdeczki to będzie dobrze. Owsiak niech trzyma rękę na pulsie. :) Przyjaciel uważa, że Festiwal Ozora też jest fajny, jak mi się uda to może pojadę po Woodstock-u. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Zamierzam przepracować CAŁE wakacje. Więc chyba nie będę miał okazji :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 https://toplista.mybboard.pl/index.php?method=in&cat=MyBB lepsze od cs :D i to jest piękne Forum znowu na topie 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted April 2, 2013 https://toplista.mybboard.pl/index.php?m...n&cat=MyBB lepsze od cs :D i to jest piękne Forum znowu na topie Wow? Nie sądziłem, że dożyję tej chwili... :D I tak pewnie niedługo spadniemy. :) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 2, 2013 Raz widziałem znak 1 top MyBB PL dziś z ciekawości zajrzałem jak to wygląda. To już jest trzeci raz na top liście. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 2, 2013 Ardyjan - długo nie musiałeś czekać :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 3, 2013 Coście dzisiaj poczynili? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 3, 2013 Dzisiaj niewiele ale wczoraj byłam u fryzjera :) i kupiłam sobie nowe fioletowe spodnie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 3, 2013 A ja kupiłem sobie farbę do tkanin i mogę malować moją bluzkę ! :happy: A ja kupiłem sobie farbę do tkanin i mogę malować moją bluzkę ! :happy: Ano i napisałem sprawdzian z matmy, który był trudny w trzy pupy ... >.< Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 3, 2013 Dzisiaj niewiele ale wczoraj byłam u fryzjera :) i kupiłam sobie nowe fioletowe spodnie. Nikt na świecie nie ma takich spodni jak ja całe fioletowe, szerokie lalala [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted April 3, 2013 NightwishAnka, dawaj foteczkę w tych spodniach? My też chcemy popodziwiać;) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 3, 2013 Byłam w szkole. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted April 3, 2013 NightwishAnka, dawaj foteczkę w tych spodniach? My też chcemy popodziwiać;) :rolleyes: No dobrze ale jutro Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted April 3, 2013 Chce ktoś pogadać na skype? Strasznie się nudzę... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted April 3, 2013 Zamówiłam sobie ten fiński. Share this post Link to post Share on other sites