Maggie 338 Posted June 28, 2013 Wakacje wakacjami, ale ja nie będę miała co ze sobą zrobić... Btw. Muszę się pochwalić, że książka, którą dostałam za konkurs matematyczny to Gra o Tron :D. Oni chyba nie wiedzą co dają dzieciom, bo Kinga też widziałam :happy: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 28, 2013 Ej, ja też chcę! Fajnie by było dostać coś takiego w ramach nagrody dla wyróżniających się uczniów... Nie jakiś kolejny durny albumoatlas z cudami natury, świata czy innymi zabytkami Polski który dołączy do arsenału antypajęczego... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Jebut jebut i są dwie głowy a nie jedna. Gdzie jest moja taśma... ? Ona wszystko poskleja! Anyway, moi rodzice zakupili nową mikrofalówkę. Próbuję ją włączyć, ale "No dalej kochana, może jednak mi zagrzejesz obiadek? No cholera jasna, grzej to ku*wa" nie pomaga. Ktoś zna sposób na uruchomienie tej diabelskiej maszyny? Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 28, 2013 Jesteś pewien, że włożyłeś wtyczkę do kontaktu? :P Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Tak. Chodzi mnie o to, jak zrobić, by to coś grzało a nie tylko stało i się na mnie gapiło ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 28, 2013 Naciśnij odpowiedni przycisk. Albo może ona jest na baterie? Lub na te takie dziwne pokrętła i trybiki? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Ale ja nie wiem, co te przyciski oznaczają ;_; one przypominają mi szlaczki, które robiłem w przedszkolu ;_; Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 28, 2013 Uderz we wszystkie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 To też rozwiązanie jakieś. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 28, 2013 Szymek wszystko teraz przeciwko Tobie! Wcisnij najbardziej rzucajacy sie w oczy guzik xd Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 28, 2013 A nie było instrukcji? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Była, ale to kilka dni temu. Bo okazuje się, że ta mikrofala tutaj jest od tygodnia. A mnie nie było wtedy. Nie miałem okazji przeczytać. Share this post Link to post Share on other sites
Scavenger 159 Posted June 28, 2013 Uważaj na guzik z napisem "AUTODESTRUKCJA" NIE WCISKAJ GO! A jakiej jest firmy? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Nie wiem. Doszedłem do wniosku, że nie będę jadł i przynajmniej schudnę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 Najwyż... CO ZA ***** ****** W **** ***** ***** MUCHA! ... ej... Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted June 28, 2013 Szymek masz tam guziki czy pokrętła? Bo u mnie jednym ustawia się temperaturę, a drugim czas i tyle ;). Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 28, 2013 @Freyja wiesz, że masz zapchaną skrzynkę xD ? Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted June 28, 2013 @Freyja wiesz' date=' że masz zapchaną skrzynkę xD ?[/quote'] Wiem :P Zaraz odetkam. Tu jest zdecydowanie za mały limit :dodgy: Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 28, 2013 Czemu nic nie piszecie? Powoli przestaję widzieć sens siedzenia tutaj. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted June 28, 2013 Tak tak. To ja pooglądam Gwiezdne Wojny. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 @Freyja wiesz' date=' że masz zapchaną skrzynkę xD ?[/quote'] Wiem :P Zaraz odetkam. Tu jest zdecydowanie za mały limit :dodgy: Też mnie ten limit dobija. Dlatego jak tylko mogę, to przenoszę się na gg xD Ewentualnie facebook xD Czemu nic nie piszecie? Powoli przestaję widzieć sens siedzenia tutaj. Mnie internet właśnie wrócił xP Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 28, 2013 MAMA WRÓCIŁA I MNIE NAUCZYŁA ♥ KOCHAM JĄ. WYSTARCZY WCISNĄĆ TO DUŻE POKRĘTŁO I SAMO DZIAŁA ♥ Share this post Link to post Share on other sites