Nymphetamine 958 Posted June 12, 2013 W sumie to nie chcę o tym myśleć : ( Tyle melanży przede mną, tyle rzeczy do spróbowania ;>> i w ogóle ... Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 12, 2013 nie wierzę w życie po śmierci ;) więc prawdopodobnie nic tam nie zastanę ;) Ja uważam, że jest po śmierci coś jeszcze, nie wiem co, ale coś jest. Nie potrafię sobie wyobrazić, że umieram i nic. Nicość. Nicość jest awyobrażalna :-D Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 12, 2013 to nie myśl :P po co? przecież myślenie o tym nic nie zmieni, a tylko może humor popsuć :P lepiej zająć się teraźniejszością, ona jest ważniejsza :P @Milla, no właśnie, awyobrażalna... ale to jak wiele rzeczy... to tak samo jak z powstaniem świata i życia, no wszystkiego. czy to miało jakiś początek? czy jesteś sobie w stanie wyobrazić coś z niczego? początke też musiał się skądś wziąć? skoro początek życia jest nie do pojęcia to dlaczego z końcem miałoby być łatwiej? nie wszystko musi mieć jakiś głębszy sens. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 12, 2013 Cóż... Zawsze można uwierzyć w reinkarnację :P Zmieńmy temat, bo jak zaczynam rozmyślać o rzeczach niewyobrażalnych i nie do ogarnięcia to zwykle i tak nic z tego nie wynika oprócz "Dziwny jest ten świat". Wg wiedzybezużytecznej.pl nadmierne myślenie szkodzi, a ja myślę zdecydowanie za dużo :P Powinnam iść lulu. W zasadzie powinnam się położyć już te x czasu temu. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 12, 2013 zawsze łatwiej jest uwierzyć w coś ;) tylko, że mi nie jest łatwo niestety uwierzyć w cokolwiek ;) no to leć spać, bo ci nocy zabraknie ;) i zaśpisz do szkoły :P Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 12, 2013 Co do tego wierzenia - wydaje mi się, że podświadomie wierzę w istnienie niezdefiniowanego Czegoś, jakiejś mocy, bytu nadnaturalnego, zaświatów czy innej reinkarnacji. Moja duszyczka uparcie twierdzi, że Coś istnieje i tyle :P Nie zaśpię, niemożliwym jest żeby mamusia mnie nie zbudziła :P Ale idę już. Branoc, moje wariatkowo ;) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 12, 2013 Milka zaśpiewałabym Ci kołysankę na dobranoc, ale strasznie fałszuję ♥ Dlatego tylko Ci zacytuje kawałek piosenki "Śpij Aniele mój, może sen uchroni Cię przed moim złem" ; ) Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 12, 2013 Sweet Drems No nie xD Już mam w głowie... xD [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted June 12, 2013 ja zawsze mam w głowie wersję Mansona :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
Sølvi 237 Posted June 13, 2013 Eee tam z Mansona wolę jego utwory ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 13, 2013 Ale się najadłam pierogów ;o Aż się ruszać nie mogę :< Gruba świnia 3 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted June 13, 2013 Naszła mnie ochota na zabawę decoupage'em, ale sobie przypomniałam, że materiały mam w domu. Nymphetamine. Wypij herbatę z mięty, zaraz będziesz się ruszać. Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 13, 2013 A ja zaraz sobie obiorę ziemniaki pokroje w talarki upiekę sobie z kurczakiem zrobię sałatę zjem i zapiję piwem :)) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted June 13, 2013 nightwshmaster przez twój wpis jestem głodna ;p Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted June 13, 2013 Nightfall* wybacz mi :) Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted June 13, 2013 Mordeczka nie mam sił się ruszyć, żeby zrobić herbatę hahaha Na szczęście idę wieczorem z kumplami na piwko, ... może dwa, ewentualnie siedem ♥ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted June 13, 2013 A ja musze na jutro przeczytać dwie lektury... Jest ktoś chętny streścić mi Monachomachię Krasickiego i Króla Artura Cultera? Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 13, 2013 Czy tylko ja jestem dziś w humorze że wszystko śpiewam? Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 13, 2013 Siemka, co tam u was? Mam ponad 5 tysiaków nieprzeczytanych postów :D Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 13, 2013 Uciekasz na tyle czasu, a potem marudzisz że pięć tysięcy :P I witaj ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted June 13, 2013 Musiałem się odświeżyć społecznie. Przecie w necie życia nie przeżyje. Gdy się się siedzi w domu co tydzień po 5 dni to się nie da wytrzymać, trzeba gdzieś wyjść, ale mało możliwości. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 13, 2013 Hejka Ancient! Mi akurat odwala cały dzień że muszę śpiewać :p Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted June 13, 2013 Wyj, Aniu, wyj, albowiem wycie jest super ♥ Kocham śpiewać ^.^ 1 Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted June 13, 2013 Wyj, Aniu, wyj, albowiem wycie jest super ♥ Kocham śpiewać ^.^ Zawsze będzie :P Share this post Link to post Share on other sites