xhonek 26 Posted May 23, 2013 Miałem właśnie to samo napisać xD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 23, 2013 Ja dopiero ze szkoły wróciłem.. xD Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 Ja skończyłem szkołę ;_; Opłaca z siebie czasem zrobić pośmiewisko. Orlany angielski zdany na 30 pkt - przy histerycznym śmiechu egzaminatorki xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 23, 2013 @xhonek to co ty takiego zrobiłeś na egzaminie? :happy: Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 Mówiłem od rzeczy xD Znaczy na temat, ale jednocześnie głupoty xD Już na rozmowie wstępnej :D Brechtała się też chyba z mojej gestykulacji - co nie mogłem dopowiedzieć, do sobie "domachałem" xD W końcu się odwróciła :D Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 23, 2013 Moja gestykulacja to dopiero coś ... Na polskim ostatnio pani miała ze mnie niezły ubaw ... Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 mnie przez to podejrzewają o włoskie korzenie - w tych momentach, gdy nie jestem cyganem :D Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 23, 2013 Hahahaha, no ok ;) . To musiałeś mieć miłą komisję, że dali ci 30 pkt za mowę ciała xD. A jaki miałeś zestaw pytań ? Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 Nie no - na każde pytanie odpowiedziałem xD Zestaw? Dialog - idę na kurs prawa jazdy. Moje obawy, oczekiwania i przebieg takiego kursu. Pytań nie pamiętam. Obrazek - otyli ludzie na tle góry Rushmore. pytania - czy są dobrze zorganizowani, opowiedzieć o źle zorganizowanej podróży i czy lubię wakacje z rodziną. Plakaty do wyboru - kampania antynarkotykowa. Gadałem o śmierci. I o człowieku z czerwona twarzą. I wyśmiewałem głupich uczniów. Pytania - problemy osób, które palą i coś jeszcze. Rozmowy wstępnej totalnie nie pamiętam xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 23, 2013 Nie no - na każde pytanie odpowiedziałem xD Tak tylko mi się zażartowało :P. Ogólnie to gratuluję :D. Ja to ze stresu na nic bym nie odpowiedziała, tylko uciekła z płaczem :P. Wychodzi na to, że nie zdam matury :undecided: . Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 Jest lajtowo :) Znaczy powinno być. Luźna atmosfera (Inaczej niż na polskim), w razie czego komisja może pomóc... Chociaż zestawy mogą być głupie. Znajoma trafiła na wyścig na... Strusiach xD Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 23, 2013 Moja siostra miała chór w kościele i operę, a także plac budowy (dostała 26 pkt, więc nie jest źle). Trochę dziwne, ale wyścigu na strusiach nie przebija :P. Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 23, 2013 Dosłownie przed jej wejściem rozkminialiśmy jak jest "struś" po angielsku :D Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 23, 2013 No i wszystkich ogarnęło błogie lenistwo- nawet pogadalnia śpi;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 23, 2013 Lenistwo? O.o To sesja się zbliża, ale ciii.. Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 23, 2013 Freya, Twój śliczny pluszowy pajączek mnie rozbraja;) Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 23, 2013 Dziękuję, dziękuję Mnie też, więc, zatem, toteż, dlatego umieściłam go w awatarze XD Share this post Link to post Share on other sites
Guest Morderczyni Posted May 23, 2013 Cały dzień śmiałam się z nędznej młodzieżówki. Aż postanowiłam wysłać fragmenty przyjaciółce. Aktualnie zajmuje sie promowaniem naszego kochanego zespołu. Koleżanka się zainteresowała, czego tak namietnie słucham na religii. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 23, 2013 A ja sobie jutro robię wolne... To znaczy, mam do załatwienia kilka spraw w związku z moim wyjazdem do Szwecji (ekuz, legitymacja europejska itd) no i zamiast na lekcjach siedzieć, będę biegał po Poznaniu i wszystko załatwiał. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 23, 2013 A ja mam złamaną rękę. Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted May 23, 2013 To wyśle ci leczniczej energii. Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 23, 2013 @Invidia - co się stało? Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted May 24, 2013 Kurierzy - nie lubiem was bardzo! Pisze do mnie kurier SMS'a - żebym się z nim skontaktował. WTF? Dzwonię do niego - a on mi mówi, że on do mnie nie przyjedzie. I czy ktoś w Kozienicach będzie. To on wtedy przywiezie paczkę. No chamstwo w czystej postaci! Teraz Siódemka - wcześniej chyba podobne przejścia z DHL'em... Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted May 24, 2013 @xhonek - bo to lenie. ale to ich praca. poproś go o numer do przełożonego to zaraz przyjedzie :P @Invidia - to przynajmniej w miłych okolicznościach ;) ale współczuję ci, mam nadzieję, że szybko ci się rączka pozrasta bez większych nieprzyjemności :* Share this post Link to post Share on other sites