Freyja 228 Posted May 14, 2013 przetłumaczyłam ledwie połowę Nightmaila Nettan. To była połowa 0.o myślałam że to całość :P No nic, im mniej piszecie tym mam mniej do sprawdzania :cool: Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Freyja, ja części tej połowy jeszcze nie wstawiłam :P Mam jeszcze przetłumaczone July 2008 i March 2010, przejrzę je jeszcze i wprowadzę drobne poprawki. EDIT: August 2008* Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 A ja właśnie tłumaczę pierwszy post! Freyja, szykuj się :P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 Gdzieś pewnie mam. Musiałabym poszukać. Szukaj szukaj ^^ I daj znać jak znajdziesz :3 Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Freyja' date=' ja części tej połowy jeszcze nie wstawiłam [/quote'] czyli to była połowa połwy ? O.o To poprawiaj i wrzucaj... chciaż... jeszcze te Szymkowe mi zostały, bo tak do połowy gdzieś sprawdziłam XD Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted May 14, 2013 Hm... W sumie przetłumaczyłam plus minus 3/5, bo zostały jeszcze May 2012 i July 2012, ale March było krótkie... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 14, 2013 Freyja' date=' ja części tej połowy jeszcze nie wstawiłam [/quote'] czyli to była połowa połwy ? O.o To poprawiaj i wrzucaj... chciaż... jeszcze te Szymkowe mi zostały, bo tak do połowy gdzieś sprawdziłam XD Masz kolejny! :D A ja idę po coś do jedzenia, bo już cały się trzęsę z głodu. Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Już poprawiłam właśnie. Jeśli tego nie pisął Tuo, to może sprawdzę ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Maggie 338 Posted May 14, 2013 To chwała Bogu, że nie tylko ja jestem takim leniem, ale w sumie przetłumaczyłam najmniej ze wszystkich tłumaczących :(. No nic, trzeba ruszyć tyłek, ale to potem... :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 14, 2013 Co tak nikt nie pisze? ;d Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted May 14, 2013 Oglądam Anne Kareninę i obmyślam fabułę nowej sztuki dla naszego teatru jednoczesnie... Taa, coś czuje, że i z jednego i z drugiego nic nie wyjdzie... xD Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Co tak nikt nie pisze? ;d Hę? Kilka godzin temu było tu "ledwie" 400 (sic!) stron, a teraz jest o 7 więcej i ty mówisz, że... co przepraszam? O.o Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted May 14, 2013 Bo weszłam i się jakoś cicho zrobiło... Dlaczego?! Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted May 14, 2013 Późno jest, wszyscy lekcje robią ;P Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted May 14, 2013 Późno jest, wszyscy lekcje robią ;P haha na pewno xD Odkąd poszłam do liceum to może 3 razy odrabiałam lekcje przez całe 3 lata ;o Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Co tam u was? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Smacznego ,hmm co u mnie ,syzyfowe prace Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted May 15, 2013 Dziękuję. Zjem i chyba idę spać ... Bo już nie mam siły oczu otwartych utrzymać. Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Też bym się przespała ale mam jutro sprawdzian :( Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Hehe to zrób to samo co Jaś Fasola w scenie w Kościele jak mu się chciało spać Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 Nie kojarzę sceny Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 Tu masz zapis tego momentu [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c_atYSpeXHc :P Share this post Link to post Share on other sites
NightwishAnka 480 Posted May 15, 2013 :P Będę się uczyć od Jasia Fasoli! Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted May 15, 2013 ja często to stosuje szczególnie w kinie Share this post Link to post Share on other sites