Invidia 621 Posted April 17, 2013 Teraz w moim pokoju jest nadal zimno, więc okupuję sypialnię rodziców. Trzeba sobie radzić :D Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 17, 2013 Na dworze jest gorąco jak nie wiem co. Wiosna cienie szykuj! Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 O, jak dobrze że nie musze wychodzić na zewnątrz. Wiosna chyba została zamordowana. Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 17, 2013 u mnie jest wczesna jesień ,taka plucha za oknem Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 17, 2013 Teraz nowa era nastała. Jak się wiary nie pilnuje, to takie problemy się wywołuje Musze próbować zmienić ten okropny klimat. Nawet, nie wiem czy jest zimno czy ciepło. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 17, 2013 Niezły eksperyment podgrzewać mleko w mikrofali ,szacun Ja tak samo córce i sobie podgrzewam, i bardzo dobrze smakuje. Share this post Link to post Share on other sites
pawel27g 57 Posted April 17, 2013 Nie podgrzewam aż tak bardzo, wtedy jest niesmaczne, i płatki sie rozwalają. Lubie eksperymentować w kuchni, i powiem wam że nawet świetnie efekt końcowy wygląda. Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 Ja nie mam w mikrofali więc podgrzewam na kuchennej płytce. Ale fakt, jak wykipi to doczyszczenie tego zajmuje wieki, szczególnie rano :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 17, 2013 Rano to zostawisz, bo musisz uciekać, jak zwykle bywa :D Jam kornflejksy to robię papkę :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 17, 2013 ja jakoś nie jestem przekonana do mikrofali. nie mam i na razie mieć nie chcę. wolę jednak kuchenkę gazową i piekarnik :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 Papka najlepiej smakuje, nie jem inaczej :P a rano nie zostawie bo mama dyszy nad szyją: posprzątaj to, posprzątaj to posprzątaj to Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 17, 2013 a ja właśnie nie lubiłam nigdy takiej papki :P zawsze dosypywałam płatków po troszkę żeby jeść takie jeszcze chrupiące, nie rozpuszczone :P i najbardziej lubiłam kakaowe i cynamonowe, mleko na końcu fajnie smakowało po nich :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 17, 2013 Ja raz długo jadałem kulki, to mi się już ich odechciało. Najlepsze to są nadziewane poduszki. :) Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 17, 2013 ja zawsze uwielbiam pić mleko które pozostaje po zjedzeniu płatków Share this post Link to post Share on other sites
Guest Simo Posted April 17, 2013 Wy nie macie co robić, tylko spamować w pogadalni ? Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted April 17, 2013 Ja bym tego Spamami nie nazwał Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 17, 2013 Jak zwał, tak zwał, ale te Wasze rozmowy to po kilku godzinach w stronach się liczy :D Share this post Link to post Share on other sites
xhonek 26 Posted April 17, 2013 Już nawet nie staram się być na bieżąco... Share this post Link to post Share on other sites
Freyja 228 Posted April 17, 2013 Wy nie macie co robić' date=' tylko spamować w pogadalni ?[/quote'] A kto ma w niej najwięcej postów, hę? :P A pogadalnia jest zamias SB więc cicho już XD Share this post Link to post Share on other sites
margoQ 88 Posted April 17, 2013 Bo to zazdrość przez Niego przemawia :P Share this post Link to post Share on other sites
Ancient 322 Posted April 17, 2013 No gdzie spamić jak nie w pogadalni. A gwiazda nie pospamuje już? Lenie, czytać się nie chce :D Głównie gadaliśmy o pogodzie :) Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted April 17, 2013 Wy nie macie co robić, tylko spamować w pogadalni ? LOL, nie rozśmieszaj mnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Invidia 621 Posted April 17, 2013 Głównie gadaliśmy o pogodzie :) I o płatkach. I o ich przyrządzaniu. To jest ważne :D Share this post Link to post Share on other sites