Taiteilija 2754 Posted December 19, 2012 Na oficjalnej stronie Tuomasa:TUTAJ pojawił się dziś gwiazdkowy konkurs dla fanów, a nagrody to prawdziwa gratka dla fanów! Przystąpiłam do udziału, ale przyznam, że pytania są dosyć trudne (ze względu na fantastyczną nagrodę główną zapewne ;) ). Udało mi się odpowiedzieć na wszystkie poza jednym - ostatnia melodia z pytania audio to dla mnie zagadka - przekopuję internet w poszukiwaniu. Jeśli ktoś chętny podjąć walkę o nagrodę główną to życzę powodzenia!Przyda się ;) Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 19, 2012 Nagrody świetne... Kto jak kto, ale ludzie ze strony Tuomasa potrafią zaskoczyć. :) Dzięki za info, Taiteilijan! Zaraz podrzucę info na fanpage'u. :) Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 19, 2012 Taiteilijan! Miło mi, że pomogłam, ale mimo wszystko nie jestem mężczyzną; mój nick to Taiteilija ("artystka" - płeć wybitnie żeńska), a nie Taiteilijan ("artysta" - samiec) :D . Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 19, 2012 Wygląda ma to, że na naszym fanpage'u zrobiłem ten sam błąd. :) Wybacz, Taiteilija, ale zawsze mam w głowie tytuł "Kuolema Tekee Taiteilijan" - stąd pomyłka. :) Postaram się poprawić. :) Test mam prawie rozwiązany. Większość odpowiedzi można znaleźć na naszej stronie. :D Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 19, 2012 Nie ma sprawy!Pomyłka absolutnie usprawiedliwiona :) . Wszystkie odpowiedzi do testu znam poza tym ostatnim kawałkiem - enigma diabelska!:dodgy: Share this post Link to post Share on other sites