Wishmaster 251 Posted June 11, 2016 Dzięki Majava! :D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 2, 2016 Moja okolica ;) : 6 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 2, 2016 No Tomku, Twoje ostatnie zdjęcia emanują spokojem- mocno potrzebne emocje przed Straszęcinem:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted July 3, 2016 Piękna okolica pełna spokoju i natury :) Najbardziej podoba mi się to ujęcie ze światłem pomiędzy dębami - taki ciepły kontrast :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 5, 2016 No Tomku, Twoje ostatnie zdjęcia emanują spokojem- mocno potrzebne emocje przed Straszęcinem:) Wielkie dzięki Beatko! :D Piękna okolica pełna spokoju i natury :) Najbardziej podoba mi się to ujęcie ze światłem pomiędzy dębami - taki ciepły kontrast :) Dzięki! :D Jeśli Ci się podobają mam jeszcze dwa podobne: 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 28, 2016 Wieczór... :-D 7 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted July 29, 2016 Cudne! romantyczne i tajemnicze. Genialnie złapałeś moment: kolory i fragmenty- miodzio:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted July 29, 2016 Beatko! Tak się cieszę że Ci się to podoba! :-D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 12, 2016 Już od dawna nic nie dodawałem, ale teraz mam już kilka fotek. ;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 12, 2016 Przedsmak jesiennych klimatów- zachód słońca zawsze mi się z nią kojarzy! 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted September 14, 2016 Tomku, jestem zachwycona Twoją galerią :)! Bardzo klimatyczne, ciekawe fotki, które ukazują piękno przyrody! Sama jestem miłośniczką romantycznych zachodów słońca, roślin, kwiatów, zielonych zakątków..Widać, jak bardzo starasz się uchwycić ulotne chwile na łonie natury. Masz oko, świetne prace! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 15, 2016 Przedsmak jesiennych klimatów- zachód słońca zawsze mi się z nią kojarzy! Mi też się często kojarzy. :) Jak zawsze wielkie dzięki Beatko! Tomku, jestem zachwycona Twoją galerią :)! Bardzo klimatyczne, ciekawe fotki, które ukazują piękno przyrody! Sama jestem miłośniczką romantycznych zachodów słońca, roślin, kwiatów, zielonych zakątków..Widać, jak bardzo starasz się uchwycić ulotne chwile na łonie natury. Masz oko, świetne prace! Aniu! Nie wiem co Ci powiedzieć za te słowa. :blush: Może powiem tak: bardzo, bardzo Ci dziękuję! :-D Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted September 30, 2016 Seria zdjęć Tygryska z misiem. ;) 8 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted September 30, 2016 Jaki cudowny koteł. :love: Widzę, że chętnie pozuje do zdjęć. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted September 30, 2016 Jaki pluszowy słodziak! Poproszę więcej fotek? 1 Share this post Link to post Share on other sites
LuciferMorningStar 396 Posted December 11, 2016 Wow! Cudowne zdjęcia :) Bardzo podoba mi się sposób, w jaki uchwycasz kadry. Słońce o różnych porach i konfiguracjach po prostu fenomenalnie :-). Doceniam nakład pracy włożony aby zrobić TAKIE fotografię. Natura uwieczniona we wszystkich barwach tęczy przez ogromny talent fotografa :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted January 18, 2017 Wielkie dzięki, Patryk! :D Nic ostatnio nie wrzucałem, więc teraz dodam kilka moich ostatnich, różnych zdjęć. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted February 12, 2017 Jaki piękny kot! ♥ Głaskałabym! :> Najbardziej mi się jednak podoba pierwsze zdjęcie - dobrze wykonane, takie artystyczne... I czarno-białe, a ja uwielbiam takie zdjęcia, same ich barwy budują taki refleksyjny nastrój. :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wishmaster 251 Posted May 27, 2017 Dzięki Paula! Już od bardzo dawna mnie, tutaj na forum nie było, ale wracam z kolejnymi zdjęciami. ;) 3 Share this post Link to post Share on other sites
beatag60 2263 Posted May 27, 2017 O! świetne klimaty, fajnie że wróciłeś- masz wiele do nadrobienia, zwłaszcza fotki:) 1 Share this post Link to post Share on other sites