anulka79 1426 Posted December 7, 2015 Drodzy Forumowicze:)! Z przyjemnością pragnę ogłosić kolejną edycję forumowego konkursu! Zmieniliśmy zasady naszej gry. Wśród Waszych odpowiedzi wybierzemy trzy najlepsze prace. Na ich nadsyłanie macie czas do niedzieli włącznie, to jest do 13 grudnia 2015. Wkrótce zobaczycie jakie są nagrody (I, II, III miejsce) i pojawi się formularz konkursowy. Świąteczny konkurs dotyczy Imaginaerum. Przedstawcie Wasze przemyślenia, fascynacje, inspiracje, odczucia, a może nawet krytykę związaną z tym materiałem. Jak go odbieracie? Może jakiś utwór jest dla kogoś szczególnie ważny, z czymś się kojarzy? A może wydarzyła się jakaś ciekawa historia z Imaginaerum w tle? Albo w czyjejś głowie siedzi obraz, który zawsze będzie kojarzył się ze sceną z filmu pod tym samym tytułem? Zaznaczam, że nie chodzi o recenzję płyty, ale o bardziej osobiste refleksje i przemyślenia. Forma odpowiedzi jest dowolna. Możecie pisać prozą, wierszem, rysować, malować. Liczymy na Waszą kreatywność! Niech klimat i magia Imaginaerum dodadzą Wam weny! Serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w zabawie. Czekamy na odpowiedzi. Powodzenia:)! I miejsce (poduszka): II miejsce (kubek): III miejsce (puzzle): Weź udział 7 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 7, 2015 Zaktualizowałem post. :) Powodzenia wszystkim! Mamy wiele różnych talentów na forum, więc zadanie z pewnością będzie dla Was wyzwaniem. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites
Taiteilija 2754 Posted December 7, 2015 Niech zwycięży spontaniczna kreatywność! Powodzenia życzę! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 9, 2015 Jak tam kochani Wasza konkursowa twórczość? Rozumiem, że pracujecie w "ciszy i spokoju" i wierzę w to, że wkrótce będziemy mogli podziwiać efekty waszej pracy. Gdybyście mieli jednak jakiekolwiek pytania, wątpliwości, sugestie - piszcie! Postaram się odpowiedzieć i pomóc :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 12, 2015 Moi drodzy! Wiem, że może trudno Wam się zabrać do napisania tych kilku zdań, ale to nie musi być referat ani profesjonalna publikacja! Wystarczy poświęcić chwilę i krótko, wprost, bez wielkiego patosu powiedzieć co czujecie, myślicie..Ten konkurs musi mieć w tej chwili taką formę, bo nie możemy losować. Postaram się, by wróciła zabawa z pytaniami, ale jeśli nie ma zainteresowania z Waszej strony, to jest mi bardzo przykro :-(...Macie jeszcze trochę czasu i mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, by wypełnić formularz. Wierzę, że nas nie zawiedziecie! Szanse na wygraną są duże..;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 13, 2015 Uff, udało się. Podążając za Hemingwayem - "Write drunk, edit sober." z pominięciem drugiej czynności :D 4 Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 14, 2015 Zamykamy konkurs. Dziękuję osobom, które wzięły udział! Niebawem podamy informację o wygranych :) Share this post Link to post Share on other sites
anulka79 1426 Posted December 15, 2015 W konkursie nagrody otrzymują: I miejsce - hietAla - satynowa poduszka z wizerunkiem zespołu + bonus-niespodzianka II miejsce - Arabesque - kubek Showtime, Storytime + bonus-niespodzianka Dziewczyny! Serdecznie Wam gratuluję i dziękuję za udział w konkursie! Mam nadzieję, że nagrody się spodobają:)! 3 Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted December 15, 2015 Wow!! Dziękuję bardzo ♥ Zawsze marzyłam o Nightwishowej poduszce :happy: Arabesque, gratulacje :) Hmm skoro nie ma trzeciego miejsca, to znaczy, że tylko my dwie wzięłyśmy udział w konkursie? :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Arabesque 487 Posted December 15, 2015 Aaaa! :D Dziękuję ♥ Tak się akurat składa, że chciałam mieć taki kubek odkąd tylko go ujrzałam ♥ Gratuluję hietAla! :D 2 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted December 15, 2015 Gratulacje HietAla, Aabesque! Podeślijcie mi na PW dan do wysyłki nagród. :) 3 Share this post Link to post Share on other sites