Monciak97 79 Posted April 2, 2015 Dobra, pewnie posty będą raz na 2 lata ale co tam. Załączam link do YT z taką małą przeróbką - wydaje mi się, że pomysł całkiem trafiony. [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9AnIwFTtlFc 2 Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 2, 2015 O jacie, ale super ta kolejka. *.* Gdzie to? :D Co do filmiku to tylko usunęłabym te odgłosy jazdy. ;) Dzięki Tobie mam nowy goal życiowy: przejechać się kolejką słuchając Last Ride of the Day. :D edit: Znając mnie pewnie upuszczę telefon. Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 2, 2015 Dzięki Tobie mam nowy goal życiowy: przejechać się kolejką słuchając Last Ride of the Day. :D Hehe, ja zamierzałam to na kolejce śpiewać albo chociaż nucić... A skończyło się na piszczeniu. Straszne ;-; Fajne, ale straszne ;-; Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted April 2, 2015 O jacie, ale super ta kolejka. *.* Gdzie to? :D Co do filmiku to tylko usunęłabym te odgłosy jazdy. ;) Dzięki Tobie mam nowy goal życiowy: przejechać się kolejką słuchając Last Ride of the Day. :D edit: Znając mnie pewnie upuszczę telefon. Link do oryginału jest w opisie filmu - tam zapewne będzie coś wiadomo :) Dzięki Tobie mam nowy goal życiowy: przejechać się kolejką słuchając Last Ride of the Day. :D Hehe, ja zamierzałam to na kolejce śpiewać albo chociaż nucić... A skończyło się na piszczeniu. Straszne ;-; Fajne, ale straszne ;-; Zawsze można było odpalić na słuchawkach - i jedziemy! Share this post Link to post Share on other sites
Milla 2534 Posted April 2, 2015 Nie wiem, czy to dobry pomysł. Wiesz, jedziesz do góry nogami, i to z taką prędkością, że... No, mi za pierwszym razem okulary spadły (tam zresztą chyba był zakaz wsiadania w okularach, ale go nie zauważyłam XD), jakimś cudem udało mi się je złapać, ale było to dosyć okropne :D I jeszcze wszyscy przed wejściem na kolejkę zdejmowali buty, coby nie pofrunęły w eter podczas jazdy... Także bałabym się o słuchawki. Share this post Link to post Share on other sites
Eclipse 226 Posted April 2, 2015 Zawsze można było odpalić na słuchawkach - i jedziemy! Zacytuję Anette: OH YES YES YES YES! 2 Share this post Link to post Share on other sites
Monciak97 79 Posted April 2, 2015 Nie wiem, czy to dobry pomysł. Wiesz, jedziesz do góry nogami, i to z taką prędkością, że... No, mi za pierwszym razem okulary spadły (tam zresztą chyba był zakaz wsiadania w okularach, ale go nie zauważyłam XD), jakimś cudem udało mi się je złapać, ale było to dosyć okropne :D I jeszcze wszyscy przed wejściem na kolejkę zdejmowali buty, coby nie pofrunęły w eter podczas jazdy... Także bałabym się o słuchawki. Wtedy najlepiej dokanałowe - jak ja jechałem to nic takiego nie trzeba było robić - niektórzy nagrywali, chociaż jechaliśmy dosyć szybko bo ok. 70km/h. Był to rollercoaster w Disneylandzie w Paryżu - Space Mountain Mission 2. Zobacz na YT jeżeli chcesz :) Zawsze można było odpalić na słuchawkach - i jedziemy! Zacytuję Anette: OH YES YES YES YES! Mam! Znalazłem! [video=youtube] Share this post Link to post Share on other sites