Ares 1858 Posted October 24, 2014 Fiński projekt muzyczny gitarzysty Timo Tolkki'ego znanego z zespołu Stratovarius. Ma na swoim koncie utwory: -Z Floor Jansen; [video=youtube] - Z Elize Ryd; [video=youtube] - Z Simone Simons; [video=youtube] Lubicie słuchać tego projektu? Macie jakieś ulubione albumy i piosenki? :D Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted October 25, 2014 Przerost formy nad treścią, męczące melodie, okraszone niezaskakującymi orkiestracjami. Mnie osobiście ten projekt zupełnie nie porywa. Jedynie piosenka z Simone jest nawet ok. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adrian 3317 Posted October 25, 2014 Niestety, podzielam zdanie Dave'a. Do tego biblioteki muzyczne, których używa pan Tolkki brzmią bardzo sztucznie. Taki trochę gorszy Nightwish czy Epika. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted October 25, 2014 Niestety ja też podzielę zadanie panów. Projekt nie przypadł mi zupełnie do gustu. Nie mogę znaleźć w nim, nic co mi się podoba. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ares 1858 Posted October 25, 2014 Zgadzam się z wami jedyna piosenka z Floor "Design the Century" przypadła mi do gustu. ;) Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 25, 2014 I ja muszę się przyłączyć do niezbyt pochlebnych głosów. Najbardziej z tych trzech piosenek podobała mi się ta z Elyze Ryd, choć nie dorównuje poziomem zespołom pokroju NW. Share this post Link to post Share on other sites