Jump to content
Sign in to follow this  
Ares

The Rasmus

Recommended Posts

tumblr_m31ledz1un1qcx0g9o1_1280.jpg

The Rasmus – fiński zespół grający muzykę rockową. Zespół w swym dorobku ma osiem albumów studyjnych i dwie składanki, sprzedane w łącznie niemal 4 000 000 nakładzie.

[video=youtube]

[video=youtube]

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cxL0QLvauBU

[video=youtube]

[video=youtube]

Lubicie Lauri'ego i chłopaków? :)

Swego czasu trochę słuchałam płyty "Dead Letters". Dosyć szybko mi się znudziło, ale w roli takiego lekkiego, przyjemnego odmóżdżacza jak najbardziej się sprawdza :)

Pióra we włosach for the win.

• Like 1

Guest krzys47

The Rasmus byli gwiazdą na otwarciu knajpy mojego przyjaciela we Wrocławiu, po sukcesach jakie odnieśli w Polsce płytą Dead Letters. Ja bym im tam wątku nie zakładał, za wiele nie reprezentują, a rockowy to jest troszeczkę na wyrost. Ale co tam, mam najwięcej martwych wątków na forum :blush:, to niech i Ares zobaczy jak to jest. ;)

Dam taką ciekawostkę, że Tarja miała kiedyś wystąpić na jednym z albumów Rasmusów, ale coś nie wyszło i pozostały takie piękne fotki. :)

rocksound20051002.jpg

rocksound20051001.jpg

Kuolema uwielbia The Rasmus, oczywiście pierwszą piosenką jaką było jej dane posłuchać w życiu było "In The Shadows". Ale w sumie to znają wszyscy. :D Do tego muszę przyznać że mam sentyment do nich właśnie przez tą piosenkę, była to pierwsza piosenka jaką Kuolema zaśpiewała publicznie z swoim dawno zmarły zespołem. xD

Po prostu zawsze będę kochać ten zespół za to że pozwolił mi zrozumieć że nienawidzę sceny i nigdy nie zwiążę z nią swojego życia. :P

• Like 1

Swego czasu zainteresowała moje uszy ich płyta Dead Letters ,Krzyś czy ta knajpa w której na otwarciu grał The Rasmus ,to nie była ta w której kręcili program Bar co był na Polsacie jakiś czas temu ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.