Ivan 38 Posted November 26, 2013 Obecnie używam: Canona EOSa 600D i 650D + kilka szkieł. Trochę moich "prac" znajdziecie tu -> https://www.facebook.com/1SzotPhoto Kilka poniżej: DDay 2013 Woodstock 2013 Inne 4 Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Szczerze się przyznaję, że moje doświadczenie z artystyczną fotografią ogranicza się do jej oglądania, a i to raczej rzadko, aczkolwiek dla mnie Twoje dzieła są bardzo dobre. Ale może się lepiej nie będę wypowiadać o czymś, na czym się nie znam. ;) PS Szczególnie mi się podobają 1-sze trzy, ale to takie skrzywienie historyczne, wybacz. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 DDay 2013 (Hel) moja ulubiona impreza jeśli chodzi o zdjęcia ;) Ja uważam że nie umiem robić zdjęć ;) bawię się tym, jest to pasja i zabawa ;) Share this post Link to post Share on other sites
PaulaEija 1628 Posted November 26, 2013 Jak mówiłam, nie znam się na tym. ;) Ale dodaj coś jeszcze, lubię obrazki. To takie... bezwysiłkowe. xD Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 26, 2013 bardzo dużo moich zdjęć znajdziesz na http://hellyeahphoto.deviantart.com/gallery/ 3 Share this post Link to post Share on other sites
Nightfall 809 Posted November 26, 2013 Ciekawe ujęcia, ładne kolory. Pozazdrościć :) Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 27, 2013 Piękne! Co ja tam gadam... znakomite! Chyba przestanę wrzucać swoje zdjęcia, zeby nie zaniżać poziomu forum xD Dobra, żartowałam, nie powstrzymacie mnie i mojej fotograficznej schizy :D Najbardziej podobaja mi się zdjęcia wojaków, cudowne i z charakterem :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 27, 2013 Aktów tu nie wrzucę ;) bo chyba wiekowo forum mogło by tego nie przeżyć :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 27, 2013 A dobra dam, wybrałem to co jest naprawdę bardzo grzeczne.. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 27, 2013 Aktów tu nie wrzucę ;) bo chyba wiekowo forum mogło by tego nie przeżyć :D A masz je gdzieś na stronie? ;> Albo wyślij mi na priv, jestem ciekawa. Śliczne są te zdjęcia wojskowych. Szczególnie urzekł mnie ten Pan *.* I Pani na ostatnim zdjęciu piękna ^^ Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 27, 2013 Poszło na PW ;) mam i na portalu foto, ale tam wejście tylko po rejestracji itd. Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 27, 2013 Jej, piękne zdjęcia ; o Stary, masz talent. Są takie artystyczne i zmysłowe, bardzo mi się podobają : ) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 27, 2013 Czy talent, raczej wyczucie chwili i to że umiem podobno ośmielić modelkę ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 28, 2013 Jeszcze jakieś takie z konwentu ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 29, 2013 Mam nadzieję że taka cenzura przejdzie ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Evi 1960 Posted November 29, 2013 Świetne foty, bardzo mi się podobają, ale już ci to mówiłam :P A cenzura jak najbardziej odpowiednia i wystarczająca ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 29, 2013 No to czasem coś tu wrzucę, chyba że przebrnę przez całą moja działalność i dodam cenzurę :D Share this post Link to post Share on other sites
Sami 3171 Posted November 29, 2013 Te akty są świetne. Szczególnie pani baletnica i te dwa zdjęcia z wodą. Żeby zrobić taki efekt, to już trzeba bardziej profesjonalnie podejść do sprawy, prawda? Przemyśleć, ogarnąć studio, wodę... Ja nie wiem jak to jest zrobione... Share this post Link to post Share on other sites
Jillian 347 Posted November 29, 2013 Szczena mi opadła, jak Ty to robisz? :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 29, 2013 Aparatem ;) przeważnie stojąc za obiektywem ;) A szczegóły to mogę na fejsie zdradzać :D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 29, 2013 Aparatem ;) Hahaha < 3 Ja chcę szczegóły! Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 30, 2013 I chyba najnowsze, bo z końcówki lata:) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nymphetamine 958 Posted November 30, 2013 Jej, świetne. Share this post Link to post Share on other sites
Dave 363 Posted November 30, 2013 Świetne zdjęcia! I modelki fajne xD Ulubione: 2 z baletnicą, z wodą..wszystkie fajne :D Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 38 Posted November 30, 2013 Zdjęcia jak zdjęcia, do tego co chciał bym robić daleko mi. Share this post Link to post Share on other sites