makaronrojek 1 Posted October 29, 2014 Będę w Katowicach! Już się nie mogę doczekać :D Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted October 29, 2014 Na 99% będę w Krakowie, jeszcze tylko koleżanka mi potwierdzi, że może i kupujemy bileciki :D Share this post Link to post Share on other sites
Pablito 1169 Posted November 4, 2014 Oki zgrywam ekipę na koncert Tarji w Krakowie ,Chce sprawdzić ile nas będzie ? Share this post Link to post Share on other sites
Duduś 49 Posted November 7, 2014 Kraków na 99% procent. Wejściówkę mam, wiec 1% zostaje na niespodziewane okoliczności. Share this post Link to post Share on other sites
hietAla 1514 Posted November 10, 2014 Wczoraj było cudownie!! Utwierdziłam się w przekonaniu, że Tarja jest stworzona do tego, co robi. I jej mina na widok naszego entuzjazmu - bezcenna :-D 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotrek 121 Posted November 18, 2014 Był ktoś jeszcze oprócz hietAli? Jak wrażenia? Ja nie pojechałem na żaden z koncertów, ale chętnie poczytam jak było ;) Share this post Link to post Share on other sites
Kuolema666 518 Posted November 22, 2014 Ja też byłam. :D Podbiła Warszawę i muszę przyznać że było idealnie. :) Jeden z lepszych koncertów na jakich byłam. Share this post Link to post Share on other sites